Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 20

Kalėdos: vieni susitaiko, kiti atsikrato nereikalingų (nuotraukos)

Artėja šv. Kalėdos. Kai kam, kas tiki gerumu ir jautrumu, tai -stebuklų išsipildymo metas, o kai kam tai - tik proga apsivalyti namus nuo negyvų ir gyvų „šiukšlių". Vilniaus sanitarinė tarnyba „Grinda" perpildyta, nes tautiečiai, norėdami uliavoti per šventes be rūpesčių, masiškai atsikrato savo augintiniais, jie gi trukdo švęsti tinkamai, nes juos reikia maitinti, vedžioti, galų gale, bendrauti.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Artėja šv. Kalėdos. Kai kam, kas tiki gerumu ir jautrumu,  tai -stebuklų išsipildymo metas, o kai kam  tai - tik proga apsivalyti namus nuo negyvų ir gyvų „šiukšlių". Vilniaus sanitarinė tarnyba „Grinda" perpildyta, nes tautiečiai, norėdami uliavoti per šventes be rūpesčių, masiškai atsikrato savo augintiniais, jie gi trukdo švęsti tinkamai, nes juos reikia maitinti, vedžioti, galų gale, bendrauti.

Kalėdinis stebuklų metas jau ne pirmus metus tampa nelaime tiems, kas, sako, prakalba žmogaus balsu tą stebuklingą Kalėdų naktį. Šv. Kalėdų proga Lietuvos piliečių augintiniai keliauja į prieglaudų narvus, o juos pridavę šeimininkai - į bažnyčią ir už švenčių stalo. O juk šv. Kalėdos - susitaikymo, pakantumo, jautrumo ir gerų darbų darymo metas... Liūdna, bet darbai vėl užgula pečius tų, kurie ir nelaukdami  šv. Kalėdų pasiaukojančiai daro gerus darbus kasdien.

Labai prašome padėti neleisti sunaikinti „Grindoje" esančių ir jau ilgai laisvės laukiančių gyvybių. Baisiausia tai, kad įstatymiškai jų sunaikinimas teisėtas: nėra vietų - eikit anapilin užsisėdėję. Ką išgelbėsite, visai nesvarbu, galima perimti iš „Grindos" ir ne iš eilės galo laukiančius, norimas rezultatas - tušti narvai.

Ačiū tiems, kurie nenuleis rankų ir ras nors menką galimybę laikinai, kur nors po  šv. Kalėdų stalu ar lauko voljere priglausti jau paskutinį kartą pagalbos prašančius. Ačiū Jums labai.

Jei galite padėti skambinkite:

Lietuvos gyvūnų globos draugija, Vilniaus skyrius

Rūta - 868657137, Rasa - 860650618

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius