Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 22

Karališko grožio jauna katė Banė ieško namų

Katytė, kurią praminėme Bane, į „Naminukų“ globą atkeliavo iš Verkių seniūnijoje esančios Gamtos sodų bendrijos. Visoje jos istorijoje liūdniausia buvo tai, jog Banė- beprotiškai...

Katytė, kurią praminėme Bane, į „Naminukų“ globą atkeliavo iš Verkių seniūnijoje esančios Gamtos sodų bendrijos. Visoje jos istorijoje liūdniausia buvo tai, jog Banė- beprotiškai graži ir meili katytė, be vietos ir be aplinkinių nuolankumo, nuo durų prie durų vaikščiojo jau nuo praeitos žiemos...

Apie katytę Banę pranešusi moteris prie viso to, kad gailėjo jos, tačiau irgi nebuvo patenkinta tokia draugija, mat kartą pašerta katytė tiesiog įsikūrė prie jų nuosavo namo durų. Ir laukė. Ir norėjo glaustytis. Ir prašėsi į vidų. Tačiau prie jos prisiglausti nenorėjo niekas: nes juk katė iš lauko, nes gal nešvari, gal serganti, gal turinti kirminų... O Banė, akivaizdu, kažkada turėjo namus. Ir kaip, kodėl atsidūrė gatvėje turbūt ir liks paslaptis.

Ir vis tik liūdna žinoti, kad gan gausiai gyvenamoje teritorijoje, užsiauginusioje gražius ir didelius nuosavus namus, neatsirado vietos vienai išmestai katytei, kurią visi matė, kurią visi žinojo, bet jos bandymus susidraugauti ignoravo. Nors Banės sudėjimas išduoda, kad bado skonio ji nejuto, tačiau pastogės (net ir su kartoniniu stogeliu) ji neturėjo.
Šiuo metu gražuolė Banė glaudžiasi veterinarinės klinikos stacionare ir įnirtingai dairosi šeimininkų, nes gyvenimas narvelyje ir vienatvė toli gražu nepatenka į jos svajonių sąrašą. Ši marmurinio grožio katytė jau pasirengusi namams: klinikoje ji buvo sterilizuota, sulašinti lašiukai nuo parazitų, suduota tabletė nuo kirminų, taip pat netrukus bus ir paskiepyta.

Ji tvarkinga, rami, tikra glaustūnė, ir kaip bebūtų keista, net tiek laiko išgyvenus lauke, sugebėjo išsaugoti švelnų, nesusivėlusį ir išpuoselėtą kailiuką. Katytei maždaug 3 metai. Apie tai kaip sutaria su kitais gyvūnais, žinių neturime.

Jei tik galite Banei padovanoti namus... Padovanokite, nes ji nusipelnė jų. Šitiek laiko beldėsi į visų širdis, gal pagaliau prisibels?

Dėl Banės skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei tuo metu negalime kelti ragelio, rašykite žinutę).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius