-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 05

Katinėlis Simsimas ieško minkštos lovytės

Penkių savaičių Simsimas su sesute, siamo mišrūniukai, buvo ištrenkti prie tvoros Šakiuose kažkokių žmogėnų... Juos rado praeivė ir suskubo ieškoti pagalbos. Ne taip paprasta...

Penkių savaičių Simsimas su sesute, siamo mišrūniukai, buvo ištrenkti prie tvoros Šakiuose kažkokių žmogėnų... Juos rado praeivė ir suskubo ieškoti pagalbos. Ne taip paprasta buvo rasti vietelę, ne taip paprasta juos pagydyti, nes vargšiukai jau buvo spėję apsirgti. Priėmė kačiukus Kauno prieglaudėlė "Katino svajonė". Iš klinikos stacionaro mažiai po kurio laiko atkeliavo į namų globą ir ten jau pagaliau atsipūtė - tiek vietos, tiek šurmulio, taip jauku ir smagu! Sesutė jau rado savo šeimininkus ir savo namus. Ir štai liko tik Simsimas.

O jis ieško ne bet kokių šeimininkų. Griežto režimo namai jam netiks. Šis 2,5 mėn. žavus mėlynakis turi savo pageidavimų: miegoti jis mėgsta lovoj, ėsti mėsytę, geriausia 5-6 kartus per dieną, murkti naktį prie ausies ir letenytėm minkyti, o jau žaisti moka ir mėgsta kaip pašėlęs!

Jei esi iš tų, kurie dievina kates ir nesitiki iš jų, kad vien tupės kaip statulėlės, jei esi pasiryžęs nuotykiams, švelnumui ir daug murmurmur - paskambink jo globėjai tel. 867724366 arba parašyk info@katinosvajone.lt. Katinukas globojamas Kaune.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius