Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 15

Katinėlis Tigriukas ieško namų

Kur buvęs, kur nebuvęs, nedidukas, patiklus katinėlis atsirado vieno daugiabučio laiptinėje (Vilnius). Kas gi sakė, kad laiptinė - tinkama vieta gyventi beglobiukams? Tiesa,...

Kur buvęs, kur nebuvęs, nedidukas, patiklus katinėlis atsirado vieno daugiabučio laiptinėje (Vilnius). Kas gi sakė, kad laiptinė - tinkama vieta gyventi beglobiukams? Tiesa, Tigriukas beglobiuko statusą, panašu, "užsitarnavo" visai neseniai... Kažkieno pamestas, išmestas, kažkam atsibodęs ar šiaip, paleistas laimės ieškoti į gatvę. Tigriukas kelias dienas buvo gujamas iš tos laiptinės, niekam nereikalingas, trukdantis padaras... Išspirtas į lauką tuoj lekia paskui rudens "pritrenktą" musę į gatvę, lipa į medžius gaudyti paukščių ir krintančių lapų, o ištroškęs dėmesio ir kiek pavargęs lenda prie žmonių, kaip tyčia prie tų, kuriems ne visuomet patinka beglobių draugija.
Negalima tokio žiopliuko palikti gatvėje - tuoj paklius į bėdą. Tai supratęs gyvūnams neabejingas Andrius katinėlį nugabeno į veterinarijos gydyklos stacionarą atlikti visoms būtinoms procedūroms (skiepams, kastracijai).

Tigriukui 6 mėnesiai - dar visai trapus, mažytis, žvėriukas. Tik pažiūrėkite, koks nepaprastai gražus ir išskirtinis jo kailis! Fantastiški, ryškūs raštai puošia minkštutėlį kailiuką. Glostomas murkia, nori bendrauti, daug žaisti ir išdykauti. Labai ieškome jam atsakingų, mylinčių šeimininkų.

Būtina jį paimti iš stacionaro, todėl kviečiame tapti Jus laikinu globėju iki jam surasime nuolatinius namus.

Skambinti: 861137141
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius