Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 10

Meilė ieško mylinčio žmogaus

Šios šunytės atsiradimas prieglaudoje labai standartiškas, gyveno kaime su močiute gaudavo vieną kitą kasnelį, gal buvo ir paglostyta, niekas dabar to nepasakys. Tačiau atėjo...

Šios šunytės atsiradimas prieglaudoje labai standartiškas, gyveno kaime su močiute gaudavo vieną kitą kasnelį, gal buvo ir paglostyta, niekas dabar to nepasakys. Tačiau atėjo diena, kai ir ta mažytė laimė pasibaigė ir ši rudaplaukė gražuolė liko viena ir niekam nereikalinga lakstyti kaime ir maldauti bent trupinėlio duonos, kad išgyventi bent tą dieną. Niekas jos nepagailėjo ir nepriimė, taip ji atsidūrė Ukmergės prieglaudoje. Dabar jai paduotas davinys maisto ir turi šiltą narvelį prisiglausti.

Bet.. Ukmergės prieglauda negali būti jos namai, nes tiksi jos laikas tarp gyvybės ir nebūties, nes neatsiradus žmogaus, ši išskirtinai gero būdo šunytė bus užmigdyta.. Prašau, kas galėtų pasiūlyti jai šiltą vietelę savo namuose ir širdyje atsiliepkite. Išmaudžius, gerai pamaitinus ji būtų nuostabiai graži, o charakteris jos nuostabus. Išsiskiria didžiuliu mielumu, kuomet būnu prieglaudoje prie jos narvo užtrunku ilgiausiai, nes vis negalim išskiskirti kaip ji nori būti išglostyta ir išmyluota. Pavadinsiu ja Meile, gal artėjanti Meilės diena bus jai laiminga ir ji ją sutiks su savo naujais šeimininkais?

Jei apsisprendėte, kad galite suteikti namus šiai nepaprastai šunytei, vardu Meilė, skambinkite numeriu: 8 646 23118

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius