Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 07

Mikelandželas: kai nutirpsta sniegas

Kai nutirpsta sniegas, visa kas balta tampa labai ryšku ir pastebima. Tai ir nežinia, kiek laiko šis baltutėlis katinėlis vargo kieme. Kai savo švelnumu patraukė dėmesį, jo...
Temos: 1 Mikelandželas

Kai nutirpsta sniegas, visa kas balta tampa labai ryšku ir pastebima. Tai ir nežinia, kiek laiko šis baltutėlis katinėlis vargo kieme. Kai savo švelnumu patraukė dėmesį, jo kailiukas jau buvo spėjęs išsitepti tepalais, ausytės galiukas apsvilti; ko gero gelbėdamasis nuo šalčio jis miegodavo po automobilių kapotais.
Galu gale nuovargis, pavojai ir baimės nugalėjo katinėlį, jis priėjo prie benamiukus maitinančios moters, prigludo ir lyžtelėjo ranką. O tada kantriai, iš paskutinių jėgų sekė ją iki namų. Taip katinėlis atsidūrė vonios kambaryje, nes daugiau toji moteris neturi kur jo apgyvendinti.
Gavęs vardą – Mikelandželas – katukas prisivalgė ir griuvo miegui, visą parą jis tik miegodavo, užvalgydavo ir vėl miegodavo, dar spėdamas kelis kartelius lyžtelėti moteriai ranką.
Mikelandželui kokie 1-2 metukai, ausytės švarios; nagučių karpymą, vaistukų gėrimą, kailiuko valymą Mikelandželas atlaikė didvyriškai, neprieštaraudamas, o gal net besidžiaugdamas, kad visas gatvės košmaras liko praeityje.
Labai prašome padėti Mikelandželui, jei negalite suteikti jam pastovių namų, tai gal galėtumėte priimti jį į laikiną globą, nes sudėtinga katinėliui laukti savo šanso uždarytam vonioje. Padėkite!
Jonava, 863005977, dokumentas@super.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius