-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 06

Paaugliukė ligoniukė Anyžė stacionare: reikia globos ir paramos

Anyžė - žiemos vaikas. Gimė tada, kai apie pavasarį dar nė negalvojome. Šiuo metu Anyžei apie 5 mėn. Karoliniškių kačių mylėtojos ir globėjos pastebėjo, kad paaugliukė serga –...

Anyžė - žiemos vaikas. Gimė tada, kai apie pavasarį dar nė negalvojome. Šiuo metu Anyžei apie 5 mėn. Karoliniškių kačių mylėtojos ir globėjos pastebėjo, kad paaugliukė serga – siaubinga sloga neleidžia kvėpuoti, normaliai maitintis. Sulyso, suvargo mažylė. Kai tik katytė pradėjo prisileisti žmogų ir leidosi glostoma, nieko nelaukdami ją patalpinome į stacionarą. Sloga mažam paaugliui – ne juokai: tuoj infekcija nueina į plaučius ir viskas labai greitai baigiasi.
Gydykloje apžiūrėta. Slogą turi siaubingą, bet panašu, kad dar nepavėlavome, plautukai švarūs. Pradėtas antibiotikų kursas, išnaikinti parazitai. Žinoma, nesužavėta stacionaru – lipa grotomis, klykia: „išleiskite“, bet kol neturime globos, teks gydytis stacionare. Svarbu, kad tik pasveiktų, o rinitas nebūtų chroniškas, sunkiai įveikiamas...
Anyžė – nuostabi mergytė. Kiek baikštoka, bet pakalbinta, glostoma atsipalaiduoja, pradeda pasitikėti žmogumi, įjungia „motoriuką“. Mažylė turi labai dailų snukutį, didžiules geltonas akis, moka nutaisyti piktą, linksmą ir patenkintą išraišką. Labai juokinga, dar tokia nesusipratėlė: nei tai šnypšti, nei tai murkti, nesupranta, ko galima iš žmogaus tikėtis. Žinoma, tai normalu, juk juodukė gimė gatvėje. Labai norime jai surasti rūpestingus, atsakingus šeimininkus.
Bet iš pradžių mums labai praverstų visų Jūsų pagalba susimokėti kažkaip už gydymą ir stacionarą. (Tikimės, 300 lt užteks – tai priklausys nuo to, kada rasime globą). Taip pat ieškomas globėjas, kuris galėtų jau dabar paimti mažylę ir tęsti gydymą namų globoje (vaistukai – miksturytė į burnytę kartą per dieną).

Jei tik galite priglausti Anyžę iki padovanojimo, skambinkite: 865090159.

Ačiū labai už paramą ir pagalbą.

Skambinkite: 8689 73782, 8615 58898

rašykite: info@rainiukas.lt
skaitykite: http://www.rainiukas.lt
prisijunkite: http://www.facebook/rainiukas.vsi
Mūsų rekvizitai paramai:
VšĮ „Rainiukas“, 302733794
A/S LT 56 7300 0101 3075 8928
Dėkojame už Jūsų gerą širdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius