Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 13

Rūsio durys užsidaro. Katei Geltonanosei labai reikalingi namai

Geltonnosytė Žemynos gatvėje atsirado dar rugpjūčio mėnesį. Senbūviai katinai Geltonnosę labai skriaudė – ne sykį likdavo sudraskyta iki kraujų. Ne kartą besprukančią nuo piktų,...
Geltonnosytė
Geltonnosytė

Geltonnosytė Žemynos gatvėje atsirado dar rugpjūčio mėnesį. Senbūviai katinai Geltonnosę labai skriaudė – ne sykį likdavo sudraskyta iki kraujų. Ne kartą besprukančią nuo piktų, katytės nepriimančių kačių jos vos nesuvažinėjo automobiliai. Bet ji vis grįždavo po balkonu, kur jai atrodė saugiau, kur kasdien gaudavo pavalgyti.

Atėjo šalčiai, su pirmu sniegu lįsdama į vietinių kačių užuovėjas, ji eilinį kartą liko sumušta. Todėl gulėdavo tiesiog sniege. Katytę pašerianti moteris nematė kitos išeities, kaip tik laikinai patalpinti į rūsio sandėliuką. Tik rūsio sandėliukas – toli gražu ne rojus: ten nėra šviesos! O Geltonnosę girdintys kaimynai jau kelis kartus grasino rasią būdų jos atsikratyti.

Katytė be galo švelni, meili, labai myli žmogų, prašo dėmesio.

Lauke jai nesaugu – puola kitos katės, nepriima į būrį, o tamsiam rūsy – grėsmė sveikatai. Negali katytė gyventi be šviesos -tai kenkia sveikatai. Ilgainiui prasidės ligos, rachitas, depresija ir kiti siaubingi dalykai. Juolab, kad ji vieniša, o būdas prašyte prašosi žmogaus bendravimo.

Nėra kada laukti – skubiai reikia gelbėti Geltonnosę. Padėkite rasti jai globą arba namus. Geltonnosytė bus tobula katytė. Paskiepysime, sterilizuosime, bet tik ne tamsaus rūsio sąlygomis.

Ačiū labai! Skambinti: 869873977, 861558898, 868973782. el.p. info@rainiukas.lt

Taip pat būsime dėkingi už bet kokią paramą katytės išlaikymui. VŠĮ „RAINIUKAS“. Nepaliksime bėdoje.

Mūsų rekvizitai paramai:

VšĮ „Rainiukas“

kodas 302733794

A/S LT 56 7300 0101 3075 8928

Dėkojame už Jūsų gerą širdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius