Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 23

Šiagis – pilna galva pūlių. Padėkite pasveikti, katinėlis stacionare

Pažįstame mes tokį Šiagį iš Druskio g. Prieš metus jis vargšiukas turėjo abscesą ant kojos, teko jį talpinti į stacionarą, gydyti.  Prieš savaitę į mus kreipės Druskio g. kačių...
Šiagis
Šiagis

Pažįstame mes tokį Šiagį iš Druskio g. Prieš metus jis vargšiukas turėjo abscesą ant kojos, teko jį talpinti į stacionarą, gydyti.  Prieš savaitę į mus kreipės Druskio g. kačių maitintojos ir pranešė, kad vėl bėdos su Šiagiu. Katinėlis grįžo su didžiule žaizda ant galvos, labai sulysęs, suvargęs. Moterytės pačios gydė žaizdą antibiotiko milteliais, ši užsitraukė, bet gyvūnui negerėjo, priešingai, jis nustojo valgyti, pradėjo slėptis, vos paeiti. Pasirodo, žaizda „užsitraukė“ tik paviršiuje, o viduje kaupėsi pūliai, nuodijo visą organizmą, kėlė kūno temperatūrą, uždegimas keliavo į gilesnius audinius.

Tuoj supakuotas ir pristatytas į gydyklos stacionarą. Ten padaryta tikro operacija – prapjauta galva, ištraukti pūliai, palikta skylė jiems išbėgti. Kadangi katinas labai išseko, dehidratuotas, pastatyta ir lašelinė. Šiagis gauna vaistų, pagaliau pradėjo valgyti. Pusantros savaitėlės stacionare, tada reabilituotis į laikiną globą.

Bet tai savaitėlei stacionare ir gydymui labai reikalinga visų Jūsų parama. Nebeišsimokame gydykloms. Šiagis laukti negalėjo, kol mes surasime lėšų jo gydymui. Vėl į skolą.

Tikimės tilpti į 300 lt.

Šiagis – nuostabus katinas, mielas, gražus juodis, kuriam labai reikia dėmesio. Žinoma, jam geriau būtų gyventi namuose, o ne gatvėje, bet kol nėra ilgalaikės globos iki padovanojimo, katinėlis gyvena lauke, kur kasdien gauna pavalgyti, turi guoliuką. Šiagis kastruotas. Panašu, kad gauna į kailį nuo kitų katinų, dėl ko periodiškai formuojasi abscesai. Vargšiukas Šiagis. Padėkime jam pasveikti.

skambinkite: 8689 73782, 8615 58898
rašykite: info@rainiukas.lt
skaitykite: http://www.rainiukas.lt
prisijunkite: http://www.facebook/rainiukas.vsi

Mūsų rekvizitai paramai:
VšĮ „Rainiukas“, 302733794
A/S LT 56 7300 0101 3075 8928
Dėkojame už Jūsų gerą širdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius