Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 14 /23:26

Tautmilės prieglaudėlėje – žingsnis į priekį!

Norime pristatyti didelį žingsnį į priekį – sveikų kačių naujas kambarys. Šią žiemą prieglaudoje, kokie bebūtume kantrūs ir išradingi su vieta situacija tapo itin sunki, 70...

Norime pristatyti didelį žingsnį į priekį – sveikų kačių naujas kambarys.

Šią žiemą prieglaudoje, kokie bebūtume kantrūs ir išradingi, situacija tapo itin sunki, 70 kvadratų tam tikrais momentais gyveno virš 90 gyvūnų, tai nenormalu, nuo to kenčia pirmiausia patys gyvūnai, na ir kas be ko savanoriai.

Šis žingsnis kainavo 4000 Lt. Tai - grindų įrengimas pagal reikalavimus tokiai veiklai (PVC danga su laminuotais šonais) ir sanitarinė patalpa – WC, dušo kabina, boileris. Gerai tai, kad sanitarinėje patalpoje yra galimybė talpinti po du, tris gyvūnus, karantinavimui. Šiuo metu ten gyvena mūsų triušė pikčiurna ir sunkiai sergantis šuniukas Kamuolys.

Prisidės dar ir nuoma, kas mėnesį kainuos dar po 500 Lt. Na ir elektra, kuria šildome šias patalpas.

Viskas kainuoja, bet kai pagalvojame, kiek įkūrėme galimybių gyventi, viskas įgauna kitą prasmę. Ir tai daug pigiau, nei mokėti už stacionarą veterinarinėms gydykloms.

Kviečiame prisidėti prie naujų patalpų gyvavimo, nes didelį finansinį krūvį duoda vien patalpų nuoma, šildymas, elektra. Čia nematoma veiklos pusė, bet ji itin finansiškai sunki. Sumokėti pinigai buvo paimti iš 2 proc. pinigėlių, kurie buvo suplanuoti prieglaudos minimaliems poreikiams tenkinti. Šiam momentui mūsų biudžetas siekia vos 500 Lt, o tai jau kelia didelį didelį nerimą, o prašymų vis daugėja. Gal persitengėm, na bet visada taip darėm. Tikimės,kad ir šį kart išplauksim.

Jeigu galite prisidėti, galite paaukoti nurodant ,,kačių kambariui''
Všį „Tautmilės Globa“ įmonės kodas 302710895, LT677300010130362000

Tautmile@gmail.com PAYPAL*TAUTMILESGL

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius