Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2011 12 15

Vilniuje rastas šunelis labai ieško senų ar naujų šeimininkų (nuotraukos)

Ar pažįstate? Taip, tai aš, patinukas, buvęs „grindinukas“ (reg. nr. 65). Dabar aš Arčis, man 5-6 m. 2011-10-25 patekau į Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinę tarnybą „Grindą“, kai mane Apynių gatvėje (berods, Jeruzalėje), kurioje jums niekada negalėsiu papasakoti kaip atsidūriau, sugavo šungaudžiai. Atvežė, įstūmė į narvą ir paliko laukti arba laisvės, arba sunaikinimo.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ar pažįstate? Taip, tai aš, patinukas, buvęs „grindinukas“ (reg. nr. 65). Dabar aš Arčis, man 5-6 m. 2011-10-25 patekau į Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinę tarnybą „Grindą“, kai mane Apynių gatvėje (berods, Jeruzalėje), kurioje jums niekada negalėsiu papasakoti kaip atsidūriau, sugavo šungaudžiai. Atvežė, įstūmė į narvą ir paliko laukti arba laisvės, arba sunaikinimo.

Gaila, kad nemoku kalbėti - nepasakysiu jums niekada nei savo vardo, nors jį tikrai turiu, nei tikslaus šeimininkų adreso, nors šeimininkus, atsižvelgiant į tai, kad neatrodžiau valkata, taip pat turiu (tik čipo neturiu) ir tikiu, kad jie manęs ieško ir nežino, kur aš pradingau.

Geri žmonės išgelbėjo mane iš „Grindos“ ir dabar aš Tauragėje, laikinų, nuostabių globėjų namuose. Mano mylimi laikini žmonės apie mane rašo: „Žaismingas, tvarkingas, išauklėtas, supranta komandas, skiepytas, nukirmintas, nublusintas, tinka gyventi tik namuose, labai gero būdo šunelis." Štai koks aš gerietis, tik man labai liūdna žiūrėti į mano globėjus, kurie tikrai nerimauja, kad pasisavino kažkieno mylimą šunelį, jie nori man padėti grįžti namo ir prašo mano skelbimuką su mano pasiklydimo istorija paplatinti visur, kur tik įmanoma.

Ačiū labai Jums visiems, kad esate, kad rūpinatės tokiais žiopliukais kaip aš. Laukiu senų ar naujų šeimininkų. Jūsų 65-asis Arčis. Mano kontaktai: tel. nr. 865060552 ir el. p-as ligius3@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius