Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 31

Žmonių išgelbėta 4 mėn. katytė Raketa ieško namų!

Raketa gimė gatvėje, tačiau joje jai teko praleisti tik kelias dienas. Dabar ji gyvena pas laikinus globėjus ir ieško namų, kurių šeimininkus galėtų kasdien džiuginti savo...

Raketa gimė gatvėje, tačiau joje jai teko praleisti tik kelias dienas. Dabar ji gyvena pas laikinus globėjus ir ieško namų, kurių šeimininkus galėtų kasdien džiuginti savo meilumu.

Raketa yra ne tik aukšto pilotažo meilūnė ir gražuolė, bet turi ir daugiau netikėtų įgūdžių. Trumpai apie juos.

Galbūt ji ne visada kartu ant kelių gulėdama žiūrės veiksmo filmus, bet, užtikrinu, kad ji panaudodama ninzės įgūdžius jus pačius kartas nuo karto privers pasijausti kaip veiksmo filme.

Galbūt ji negalės jums paskaityti pasakų knygos prieš miegą, bet ji iš skaitinių turi pasisėmusi nemažą žinių bagažą apie ginklus, tai tikrai galės papasakoti.

Galbūt galbūt ji nemoka dainuoti, bet užtat be proto gražiai murkia, o ir šuniukų valsą pianinu sugrotų!

Raketa susigyventų su kitais gyvūnais – dabar pas laikiną globėją gyvena kartu su kitomis katėmis bei šuniu ir labai gražiai su jais draugauja. Ji tvarkingai naudojasi kraiko dėžute bei draskykle. Katytei suduoti vaistai nuo kirminų.

Jeigu norite daugiau sužinoti apie Raketą arba susipažinti su ja, skambinkite laikinai globėjai tel. 8678 04968 (Vilnius)!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius