-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 02 13

Žvėryno mažylė Žvėriukė ieško šeimininkų!

Neapsigaukite, Žvėriukė tikrai nėra pikta katytė, jos vardas kilo pagal jos gyvenamąjį rajoną, kuriame ji gimė ir augo. Žvėryno rajone Žvėriukė išvydo pasaulį kartu su sesute....

Neapsigaukite, Žvėriukė tikrai nėra pikta katytė, jos vardas kilo pagal jos gyvenamąjį rajoną, kuriame ji gimė ir augo. Žvėryno rajone Žvėriukė išvydo pasaulį kartu su sesute. Gudrius tėvelius turėjo sesutės, kadangi mama ir tėvelis puikiai žinojo kur prisiglaustii ir netgi gauti paėsti, bei naktį praleisti ramiai ir saugiai. Susirado gudruoliai balkoną, pas muzikalų vaikiną, kuris turėjo ne tik puikią klausą, bet ir didelę gerą širdį. Šeimyna galėjo saugiai glaustis balkone ir gaudavo skanaus maistelio. O vaikinukas nutarė kreiptis į „Naminukus" pagalbos, kad balkonas netaptų katinėlių veisykla.

Žvėriukė su broliuku buvo apsirgę kačių gripu, tačiau su veterinarų pagalba ir globėjų rūpesčiu, pasveiko. Jos broliukas jau rado namus, o Žvėriukė žiūri savo didelėmis it sagutės akimis ir laukia: „Kur Jūs, šeimininkai? Kada bus mano eilė?" Katytei maždaug 5-6 mėn., jau sterilizuota, švari, tvarkinga, savarankiška ir neišranki maistui. Kailiukas pūkuotas – visai kaip mamytės!

Žvėriukė laukia savojo žmogaus, kuris ją mylėtų ir suteiktų jai namus, kad niekada netektų grįžti į gatvę... Jei manote, kad ji galėtų būti Jūsų draugė, nedelskite ir skambinkite ,,Naminukams'' tel. 860886707 (Vilnius, Santa), arba jos globėjui Martynui 860853341.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius