Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 05

Atrinkti konkurso „Negaliu gyventi be kelionių“ vasario mėnesio nugalėtojai! Konkursas tęsiasi!

Džiaugiamės, kad aktyviai dalyvavote ir vasario mėnesio bendrame „Pasaulis kišenėje“ ir piliečių žurnalistikos portalo Įkrauk.lt konkurse „Negaliu gyventi be kelionių“! Ir toliau siųskite savo pasakojimus iš įvairių pasaulio šalių. Konkursas tęsiasi!!! Laukiame kovo mėnesio kelionių rašytojų darbų. O kol kas norime pasveikinti Laurą Navasaitytę, Eveliną T. ir Dovilę Meškauskaitę laimėjus rėmėjų „Lukla“ prizus.
Kelioninis rankšluostis Lifeventure Explorers. Vertė: 105 Lt. Daugiau apie prizą: http://www.lukla.lt/lifeventure-soft-fibre-explorers-giant-ranksluostis-1
Kelioninis rankšluostis Lifeventure Explorers. Vertė: 105 Lt. Daugiau apie prizą: http://www.lukla.lt/lifeventure-soft-fibre-explorers-giant-ranksluostis-1

Dalyvaukite konkurse!

Sveikiname pirmuosius konkurso laimėtojus, kurie džiaugsis rėmėjų „Lukla“ (www.lukla.lt) įsteigtais prizais:

1-osios vietos laimėtoją Laurą Navasaitytę už pasakojimą: „Kelionė dviračiais Pamyro kalnynu Tadžikija–Kirgizija“. Laura išsiskyrė savo įspūdinga kelione, vaizdingu pasakojimu ir puikiais nuotykiais užsėdus ant dviračio Vidurio Azijoje.  Laurai atitenka 345 Lt vertės Montane TRANSITION 100 krepšys!

2-osios vietos laimėtoją Eveliną Traveler už tekstą: „Kelionė po egzotiškajį Maroką“. Egzotiška ir pigi kelionė į Maroką pasakojime atskleista iš visų pusių – ir kultūros bei tradicijų, ir praktinių dalykų, ir gražių gamtos bei miestų aprašymų čia pakako. Evelinai atitenka 225 Lt vertės miegmaišis Xtra Lite 900!

3-osios vietos laimėtoją Dovilę Meškauskaitę už pasakojimą: „Moldova – graži šalis su daug beviltiškumo“. Aktualus šiandienos realybei tekstas. Čia pavaizduotas separatistinės Moldovos teritorijos ir skurdžių, į Rusiją besižvalgančių, moldovų gyvenimas. Dovilei atitenka 105 Lt vertės Klasikinis kelioninis rankšluostis!

Su laimėtojais susisieksime el.paštu! 

Papasakokite ir jūs savo kelionės istoriją bei laimėkite puikių turizmo prekių įmonės „Lukla“ prizų! Konkurso sąlygos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius