Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 06

Konkursas „Negaliu gyventi be kelionių“ baigėsi: išdalinti paskutiniai prizai!

Penkis mėnesius trukęs piliečių žurnalistikos portalo „Ikrauk.lt“ konkursas „Negaliu gyventi be kelionių“ išdalina paskutinius kelioninių reikmenų parduotuvės „Lukla“ įsteigtus prizus. Iš paskutinių keturiolikos kelionių pasakojimų atrinkti trys geriausi.
Konkurso nuotraukos
Konkurso nuotraukos / Koliažas

Beprasidedant vasarai kelionių tekstų konkurse ir vėl padaugėjo, tad atrinkti tris paskutinius geriausius rašytojus šiame konkurse redakcijai tikrai nebuvo lengva. Graikija, Ispanija, Turkija, Prancūzija, Vokietija, Italija – tai pagrindinės aprašytos šalys. 

Visgi Adelė Samuolienė įrodė, kad ir apie šiaurės kraštus, galima sudėlioti puikų patarimų ir įspūdžių paveikslą. Už tekstą „Akies krašteliu į Škotiją“ rašytojai atitenka pirma vieta ir „Luklos“ parduotuvės įsteigtas prizas – vertingas kelioninis krepšys.

Antrą vietą išrinkti buvo taip pat nelengva. Čia ir Pasaulio futbolo čempionatui besiruošianti Brazilija su gražiomis nuotraukomis, ir Belgija, ir Turkija... Tačiau Mileta Navickaitė savo dviem skirtingais pasakojimais nuskynė laurus. 

„Apžiūrėk ir pamatyk Berlyną“ – įdomus žvilgsnis į jau šimtus kartų aprašytą miestą. Tai tik parodo, kad kelionių paskojimams niekada nėra „nuvalkiotų“ ar „labai turistinių vietų“. Antrasis tekstas apie Šiaurės Kiprą – daug laisvesnis, parodantis autorės asmeninį požiūrį į turkiškąją Kipro pusę. Viską sudėjus, Miletai atitenka „Luklos“ įsteigtas antros vietos prizas – miegmaišis

Trečioje vietoje varžėsi ypač daug tekstų, vis gi Martynos Kavaliauskaitė pasakojimas „Prisiminimai apie Valensiją“ buvo labiausiai išbaigtas, struktūruotas vieno miesto aprašymas. Tokie pasakojimai ir malonūs skaityti, ir suteikia praktinių žinių. Martynai atitenka kelioninis rankšluostis. 

Dėkojame ir Austei už puikų nuotraukų albumą iš Brazilijos ir raginame toliau dalyvauti kituose 15min.lt konkursuose.

Nugalėtojas ir visus dalyvavusius konkurse norėtume paraginti ir toliau rašyti į „Ikrauk.lt“ skiltį „Keliauju“. Tai jūsų erdvė kelionių pasakojimams – puoselėkite ją ir padarykite spalvingą. 

Juk pasidalinus savo kelionių įspūdžiais su kitais, ir pati kelionė tampa prasmingesnė!!!

P.S. Nugalėtojus raginame atsiųsti savo kontaktus elektroninio pašto adresu: pasauliskiseneje@15min.lt arba tiesiog atsiimti prizus pateikus asmens dokumentą firminėje „Luklos“ parduotuvė adresu: Vilnius, Antakalnio 42, tel. 8 610 32831, darbo laikas darbo dienomis 11:00-19:00, šeštadieniais 11:00-16:00. Gyvenantiems ne Vilniuje išsiųsime prizą paštu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius