-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 04 03

Trečią kartą dalinami konkurso „Negaliu gyventi be kelionių prizai“

Jau trečią kartą sveikiname konkurso „Negaliu gyventi be kelionių“ laimėtojus, kurie džiaugsis rėmėjų „Lukla“ (www.lukla.lt) įsteigtais prizais.
10 dalyku kuriuos turi padaryti_mazas
10 dalyku kuriuos turi padaryti_mazas / sxc.hu nuotr.

Dalyvaukite konkurse!!!

1-osios vietos laimėtoją Marių B. už pasakojimą: „Kelionė senu „Fordu“ maršrutu Vilnius – Ugnikalnis – Vilnius“. Marius šmaikščiai ir vaizdingai papsakojo draugų kelionę link ugnikalnio. Tai tik dar vienas įrodymas, kad norint patirti nuotykių niekur labai labai toli į egzotiškus kraštus nereikia važiuoti. Užtenka susirasti artimiausią ugnikalnį... ir jį aplankyti. Mariui atitenka 345 Lt vertės Montane TRANSITION 100 krepšys!

2-osios vietos laimėtoją  J. Gielwanowskają už tekstą: „Kur keliauti ne sezono metu? Sardinija, sardai ir sardinės“. Merginos pasakojime gražiai ir su gausiais patarimais aprašyta Sardinijos sala. Pasekite jos pavyzdžiu ir į žymius kurortus patraukite ne sezono metu. Jai atitenka 225 Lt vertės miegmaišis Xtra Lite 900!

3-osios vietos laimėtoją Niką Morozovą už pasakojimą: „Gran Kanarija – sala, kokią piešia vaikai“. Nespalvotos, gražios salos nuotraukos ir trumpas tekstukas prie jų tikrai traukia akį. Dėkojame už įspūdžius ir laukiame naujų. Nikui atitenka 105 Lt vertės Klasikinis kelioninis rankšluostis!

Laimėtojų prašome atsiųsti savo kontaktus pasauliskiseneje@15min.lt, kad redakcija galėtų susiekti.

Papasakokite ir jūs savo kelionės istoriją bei laimėkite puikių turizmo prekių įmonės „Lukla“ prizų! Konkurso sąlygos. (Atkreipkite dėmesį, kad prizą laimėti yra tikrai didelė galimybė, rašykite savo kelionių pasakojimus). 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius