Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 08

Konkursas „Sava Roma“: mano svajonių šalis – Italija

Mano vardas Greta, man 18 metų. Italija man yra svajonių šalis, kurioje kažkada norėčiau praleisti daugiau laiko, arba net gyventi.
Roma
Roma
Temos: 1 Roma

Mano vardas Greta, man 18 metų. Italija man yra svajonių šalis, kurioje kažkada norėčiau praleisti daugiau laiko, arba net gyventi.

Italijoje buvau vieną kartą, tai buvo praėjusį rugsejį. Mes vykome su šeima ir apsistojome Veronoje, taipogi aplankėme ir Veneciją. Italija man labai patiko ir įstrigo tuo kad Italai - žmonės labai stilingi ir gražūs. Maistas čia labai skanus, bet ir kaloringas! 

Venecija - iškirtinis miestas iš visų kitų Europos miestų, kuriuos esu aplankiusi. Kur tik pasisuksi, visur vanduo. Ir vyrai, irkluojantys valtelėmis, pilnomis žmonių.

Veronoje pastebėjau, kad gatvės labai tvarkingos ir švarios, atsisėdus ant žemės  visai neišsipurvini savo drabužių! Aš manau, kad tai yra romantikos šalis ir Italai yra gan karštakraujai žmonės.

Vienas iš pavyzdžių - tai kaip mes atvažiavome į Veneciją ir norėjome pasistatyti savo automobilį į parkavimosi aišktelę.

Įvažiavom į aišktelę, o moteris italė pradėjo garsiai rėkti ant mūsų, kad nėra laisvų vietų. Bet tai tik vienas nemalonus atvėjis, kuris mums pasistaikė, kavinėse ir parduotuvėse sutikti žmones pasirodė gan draugiški ir mandagūs.

Norėčiau aplankyti šią šalį dar kartą, nes klimatas šiltesnis nei pas mus Lietuvoje, ir taipogi dar kartą gauti galimybę pajusti italiską gyvenimą ir mėgautis šiltais orais bei klimatu.

Svajoju nukeliauti į Romą, nes galbūt mano  svajonė išsipildytų aplankius Flavijaus amfiteatrą!

Greta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius