-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 16

Kylant karjeros laiptais, svarbiausia – atsakomybė!

Kylant karjeros laiptais, svarbiausia – atsakomybė! Kuomet žmogus imasi visų darbų į tai rimtai žiūrėdamas, tuomet viskas klostosi į teigiamą pusę. Vėliau, to pasekoje, visos...

Kylant karjeros laiptais, svarbiausia – atsakomybė! Kuomet žmogus imasi visų darbų į tai rimtai žiūrėdamas, tuomet viskas klostosi į teigiamą pusę. Vėliau, to pasekoje, visos kitos sėkmės seka iš paskos.

Firmoje įsidrabinau pardavėja-konsultante. Turėjau labai daug darbo, daug bendravimo su žmonėmis. Kiekviena diena tarsi įšūkis, nes nežinai su kuo susidursi. Šypsena, pozytivus mąstymas ir darbštumas- dalykai be kurių neišsiversi. Visus paskirtus darbus atlikdavau atsakingai, kruopščiai,  sąžiningai, greitai.

Savaime suprantama- susidurdavau  su nesėkmėmis ir klaidomis, tačiau jas stengiausi kuo greičiau išspręsti ir ištaisyti nepanikuojant. Panika- gali išmušti iš vėžių. Ji nereikalinga.

Atsakingą ir perspektyvų darbuotoją- vadovas bus visuomet suinteresuotas išsaugoti. Taip karjeros laiptais pakilau ir aš! Dėka našaus darbo, kuris nešė gerus rezultatus, vadovai mane pakėlė pareigose- tapau pardavimų vadybininke. Atsirado naujų darbų, galiu tobulėti ir siekti aukštesnių rezultatų. Esu laiminga dirbdama gerą darbą, gyvenimas teikia šypsena ir pozityvumą.

Pasiekti karjeros aukštumų sugeba tikrai ne kiekvienas. Dažniausiai žmonėms  nepakanka drąsos,  ryžto, išsilavinimo, ar tiesiog noro. Tačiau jeigu tikrai imsitės darbo nuoširdžiai ir mąstant- turėsite puikią ateitį. Žmonėms norintiems kilti karjeros laiptais noriu palinkėti būti drąsiems, nebijoti, būti atsakingiems, darbštiems, draugiškiems, kantriems, nebijantiems darbo ar jo sunkumų, tobulėti, būti imliems, visada besišypsantiems ir siekiantiems aukščiausių rezultatų, nes vadovas- visada tą pastebės ir Jūs būsite įvertinti. Sėkmės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius