Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 24

Incidentas prie Žaliojo tilto liudininko akimis: pikti policininkai vijo merginą, užuot nuėmę V.Putino portretą

Stovėjau stotelėje 10 minučių ir mačiau policijos automobilį su įjungtais švyturėliais, stovintį priešais sankryžą. Kai tolumoje išgirdau gaisrinės sireną, pagalvojau, kad...
Paminklas su V.Putino atvaizdu.
Paminklas su V.Putino atvaizdu.

Stovėjau stotelėje 10 minučių ir mačiau policijos automobilį su įjungtais švyturėliais, sustojusį priešais sankryžą. Kai tolumoje išgirdau gaisrinės sireną, pagalvojau, kad policija laukia ant sankryžos, kad palydėtų į vietą (greičiau galėtų patekti į reikiamą vietą per tuo metu jau trukdžiusius kamščius).

Pirminę informaciją apie penktadienio incidentą rasite čia.

Privažiavus ugniagesių automobiliui, pareigūnai per garsiakalbius labai piktu balsu pasakė: „Jei pareigūnas liepė, vadinasi taip turi būti!“ Negirdėjau, kas vyko prieš tai, bet po tokio jų šiurkštaus pasakymo pribėgau pažiūrėti iš arčiau, kas vyksta. Gal ta pikta žinutė buvo skirta merginai, kurią matome filmuotame įraše, gal gaisrininkams kurie nematė ko atvažiavo...

Ir viskas dėl to, kad ant žaliojo tilto esančio paminklo buvo užklijuotas V. Putino veidas?

Kur moralas? Manau, kad pareigūnai turėtų daugiau sportuoti ir atlikinėti fizinio parengimo kvalifikacinius kursus.

Ugniagesių automobilyje buvo kokie 5 gaisrininkai, policijos automobilyje dar 2. Viso 7 valstybės tarnautojai atliko vieno žmogaus darbą.

O jei jau yra tokie tingūs tešlainiai – vežiotis sulankstomas kopetėles, kad nedrumstų miesto rimties sirenomis ir didelėmis mašinomis, kurios degina velniškai daug mūsų perkamo kuro.

Paprasta matematika

Ugniagesių automobilyje buvo kokie 5 gaisrininkai, policijos automobilyje dar 2. Viso 7 valstybės tarnautojai atliko vieno žmogaus darbą. Tokią problemą išspręsti (nuimti V.Putino portretą) galima būtųper 2 minutes – bet kurio fiziškai pasirengusio pareigūno rankomis.

Mūsų policija dar kartą įrodo, kad beginklius talžyti lazdomis, purškalioti dujas ir šaudyti į nekaltus žmones jie jėgų turi, o atlikti paprasčiausią darbą sunku. Pareigūnų jėgų pakanka tik paskambinti ugniagesiams?

Paminklo gelbėjimo brigada.
Paminklo gelbėjimo brigada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius