-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 10 02

Kiek A.Goštauto gatvės kelininkai juokins vairuotojus?

Sostinės arterija – Geležinio Vilko gatvė – užsikimšusi bemaž dvejus metus. Nors pravažiuoti dabar jau galima, darbai vis dar vyksta. Ir dar kaip – Goštauto kelininkai smaginasi...
Viaduko statybos
Viaduko statybos

Sostinės arterija – Geležinio Vilko gatvė – užsikimšusi bemaž dvejus metus. Nors pravažiuoti dabar jau galima, darbai vis dar vyksta. Ir dar kaip – A.Goštauto g. kelininkai smaginasi ir smagina pravažiuojančius vairuotojus.

Pirmadienį dalį A.Goštauto viaduko užklojo nuo šlaito nuslydęs smėlis. Trečiadienį vakare jį vis dar tvarkė. Būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Projektas turėjo būti baigtas birželio pabaigoje, bet net ir vėluodami darbų atlikti kokybiškai nesugebėjo.

Ar statant tokį objektą pačioje judriausioje Vilniaus vietoje nebuvo galima pasikonsultuoti su specialistais? Gal būtų įkrėtę šiek tiek proto?

Galime pasidžiaugti tuo, kad situacija nėra pati baisiausia – viadukas kol kas neeksploatuojamas, aukų išvengta. Tačiau, kas būtų, jei toks incidentas įvyktų tuo metu važiuojant automobiliui? Kas nutiktų, jei lavina nustumtų automobilį nuo viaduko ir šis blokštųsi ant Geležinio Vilko gatve judančio automobilių karavano?

Be to, nuošliauža, bent mano galva, nėra didelė. Tačiau visas šlaitas taip pat atrodo labai nesaugiai. O jei jis visas vieną dieną nugarmės ant Geležinio Vilko gatvės?

Tuo tarpu kelių ir tiltų ekspertai iš bendrovių „Latvijas tilti“ ir „Kauno keliai“ ir toliau sau šoktų kadrilį vietoj to, kad konstruktyviai pasidarbuotų, pasikonsultuotų su tikrais specialistais arba nestatytų svarbių objektų, jei to daryti nemoka.

Viaduko statybos
Viaduko statybos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius