Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 16

Metai su „Samsung“ telefonu – ir jokio „Omnitel“ prižadėto 4G ryšio

Andrius prieš metus iš „Omnitel“ salono įsigijo mobilų telefoną „Samsung S4 Active“. Pasak skaitytojo, tiek „Omnitel“ puslapyje, tiek ant telefono pakuotės buvo nurodoma, kad telefonas palaiko 4G ryšį, kurį „Omnitel“ taip dažnai mini reklamose, tačiau praėjus jau metams nuo telefono įsigijimo ryšio vis dar nėra.
Ant produkto pakuotės nurodoma, kad „Samsung S4 Active“ palaiko 4G ryšį, tačiau jau metus telefoną turintis Andrius 4G ryšiu dar nė kartą nepasinaudojo
Ant produkto pakuotės nurodoma, kad „Samsung S4 Active“ palaiko 4G ryšį, tačiau jau metus telefoną turintis Andrius 4G ryšiu dar nė kartą nepasinaudojo / Skaitytojo Andriaus nuotr.

Andrius prieš metus iš „Omnitel“ salono įsigijo mobilų telefoną „Samsung S4 Active“. Pasak skaitytojo, tiek „Omnitel“ puslapyje, tiek ant telefono pakuotės buvo nurodoma, kad telefonas palaiko 4G ryšį, kurį „Omnitel“ taip dažnai mini reklamose, tačiau praėjus jau metams nuo telefono įsigijimo ryšio vis dar nėra.

„Jau metus naudojuosi telefonu, kuris vis dar nepalaiko reklamuoto 4G ryšio. Turiu daiktą, kuris neatitinka reklamos bei oficialiai skelbiamų jo techninių parametrų“, – skundėsi į 15min.lt kreipęsis Andrius.

Jau metus naudojuosi telefonu, kuris vis dar nepalaiko reklamuoto 4G ryšio. Turiu daiktą, kuris neatitinka reklamos bei oficialiai skelbiamų jo techninių parametrų

Šiuo metu „Omnitel“ minėtu telefonu jau nebeprekiauja ir, bendrovės atstovų teigimu, telefonas neveikia visai ne dėl operatoriaus kaltės, o dėl to, kad nebuvo gauti atnaujinimai iš „Samsung“.

„Galimybę naudotis 4G ryšiu išmaniuosiuose telefonuose „Omnitel“ tinkle įdiegėme šių metų kovo mėnesį. Atvėrę tinklą išmaniesiems telefonams, mes paprašėme gamintojų atlikti programinės įrangos atnaujinimą visiems 4G telefonams, kuriais prekiaujame arba esame prekiavę anksčiau. Apgailestaujame, kad reikiami pakeitimai šiam modeliui nebuvo laiku atlikti. Kol kas nesame gavę informacijos iš gamintojo, kada tai bus padaryta, – kalbėjo „Omnitel“ atstovė ryšiams su visuomene Daiva Selickaitė.

Vėluojanti pateikti atnaujinimus telefonui, „Samsung“ patikino, kad šiuo metu vykdomi „Samsung Galaxy S4 Active“ išmaniojo telefono programinės įrangos atnaujinimai ir testavimai.

„Tikimės, kad konkretaus mobiliojo ryšio operatoriaus tinkle 4G ryšio atnaujinimai bus prieinami artimiausiomis savaitėmis“ – teigiama „Samsung“ atsiųstuose atsakymuose.

Tiesa, pasak Andriaus, šioje istorijoje kaltas operatorius „Omnitel“, kuris dar tuomet, kai buvo parduodamas telefonas, internetiniame tinklalapyje, o taip pat ir ant telefono pakuotės, nurodė, kad telefonas palaiko 4G ryšį ir per metus nesugebėjo užtikrinti, kad telefone ryšys veiktų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius