Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 12

„Siemens“ arenos apsauga prieš LKL paskutines varžybas sugadino nuotaiką

Trečiadienio vakarą „Siemens“ arenoje vyko LKL čempionato paskutinės varžybos dėl 3 vietos tarp „Lietuvos ryto“ ir „TonyBet“. Prisipažinsiu, kad nesu didelis „Lietuvos ryto“...
Siemens arena
Siemens arena

Trečiadienio vakarą „Siemens“ arenoje vyko LKL čempionato paskutinės varžybos dėl 3 vietos tarp „Lietuvos ryto“ ir „TonyBet“. Prisipažinsiu, kad nesu didelis „Lietuvos ryto“ fanas, bet turiu abonementą ir einu praktiškai į visas varžybas. Einu žiūrėti tik krepšinio ir tikrai nesirgti už „Lietuvos rytą“.

Trečiadienį buvo paskutinės varžybos šiame sezone. Nusprendžiau į jas nueiti su žmona ir 3 metų dukrele. Tik va, gražų vakarą visiškai sugadino Siemens arenos apsauga. Kaip visi žinome, prieš įeinant į areną, visus ištikrina, apčiupinėja. ARGUS apsaugoje dirbanti moteris, paprašė žmonos parodyti rankinuką. Jame buvo vaiko gertuvė ir sausainis, kuriuos ji labai mėgsta. Tai pamačiusi juos apsaugoje dirbanti moteris pasakė, kad negalime įeiti, turime išmesti arba pasidėti mašinoje gertuvę ir sausainį. Tai tikrai nepirmas kartas, kai einame į varžybas kartu su vaiku. Visada iki šiol jokių problemų nebuvo. Moteris parodė ant durų esančius lipdukus, kad su maistu ir gėrimais į areną eiti draudžiama. Suprantu, kad taisyklės turi būti. Bet gi tai ne alaus bokalą ir čipsus mes norime įsinešti.

Trečiadienį buvo paskutinės varžybos šiame sezone. Nusprendžiau į jas nueiti su žmona ir 3 metų dukrele.

Paprašiau pakviesti jų vadovą, kad galima būtų pasiaiškinti ar tikrai mes jau tokie niekadėjai ir laužome visas taisykles. Vadovas atėjo greitai ir papasakojus visą situaciją leido įeiti su gertuve ir sausainiu. Jis viską supranta žmoniškai, o ne kaip robotė atsaugos darbuotoja, kuri vadovaujasi taisyklėmis. Ji tikriausiai niekada neturėjo vaikų.

Išvada tokia... Yra tokia „Pieno lazerių“ daina „Robotas irgi žmogus“. Labai geri žodžiai. Mano nuomone, reikia vietoj žmonių apsaugoje pastatyti robotus, kurie savo darbą atliks nepriekaištingai, vadovausis taisyklėmis, niekada jų nelaužys. Juk kalbėtis su apsaugoje dirbančiais darbuotojais tikrai sunkiau, nei su robotu. Nenoriu nieko įžeisti ar panašiai, bet po vakar vakaro tikrai pagalvosiu ar verta ten daugiau eiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius