-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 18

Skaitytoja: barmenė liepsnojančiu kokteiliu nudegino veidą, bet niekas už tai neatsako?

Skaitytojų naujienų portalas Įkrauk.lt gavo Jovitos E. laišką. Jame skaitytoja išdėstė neįtikėtiną istoriją. Viename Panevėžio bare barmenė, gamindama liepsnojantį kokteilį „Lamborghini“, nudegino jos brolio veidą. Tačiau dabar niekas už tai nenori atsakyti.
Nudegęs panevėžiečio veidas
Nudegęs panevėžiečio veidas / Asmeninio archyvo nuotr.

Skaitytojų naujienų portalas Įkrauk.lt gavo Jovitos E. laišką. Jame skaitytoja išdėstė neįtikėtiną istoriją. Viename Panevėžio bare barmenė, gamindama liepsnojantį kokteilį „Flaming Lamborghini“, nudegino jos brolio veidą. Tačiau dabar niekas už tai nenori atsakyti.

„Laba diena, kreipiuosi į Jus prašydama pagalbos. Liepos 11 d. naktį Panevėžio naktiniame klube „Naktinis Tibilisis“ (Molainių g. 15), darbuotoja Benita Sakalauskaitė apliejo mano brolio veidą liepsnojančiu alkoholiniu kokteiliu ir nudegino veidą. Į šį įvykį visi pareigūnai reaguoja labai pasyviai.

Paskirtas tyrėjas Vilius Petraitis, dar net nepradėjęs tyrimo, pasakė, kad jokios bylos nebus, nes čia nelaimingas atsitikimas (darbuotoja pripažįsta savo kaltę).

Gyvenime žmonėms dažnai nutinka dalykų netyčia, tačiau už juos atitinkamai, pagal įstatymą, reikia atsakyti, susimokėti baudą. Pvz., nepastebėjus ir netyčia pervažiavus ištisinę juostą, net jei niekas nenukenčia, policija išrašo baudą. Ir niekam neįdomu – tyčia ar netyčia...

Gyvenime žmonėms dažnai nutinka dalykų netyčia, tačiau už juos atitinkamai, pagal įstatymą, reikia atsakyti, susimokėti baudą.

Klubo direktorius Davidas Dilka teigia, jog dėl nelaimės kaltas pats mano brolis, nes stovėjo per arti gaminamo gėrimo. Klube buvo karšta, prakaitas ant odos ir atvira ugnis, dar alkoholis. Dėl to ir išėjo tokia reakcija...

Ir kaip direktorius neprisiima jokios atsakomybės? Viskas, ką jis gali, tai atleisti darbuotoją, kuri netyčia apliejo lankytojo veidą, jeigu mums nuo to bus geriau...

Kyla klausimas: kokios įstaigos atsako už tai, kad tokiose vietose būtų užtikrintas saugumas? Kaip žinoti, ar klubas laikėsi taisyklių, kad užkirstų kelią tokiai nelaimei?

Aš pati, nukentėjusiojo sesuo, rašau laiškus į visas galimas įstaigas, kad įvertintų situaciją. Pridedu Jums savo brolio nuotrauką – taip jis atrodo po apsilankymo klube“.

Jei kas matė, kaip įvyko nelaimė, parašykite ikrauk@15min.lt.

Taip pat galite parašyti skaitytojai Jovitai el.paštu j.einoryte@gmail.com arba paskambinti tel. nr. 8 635 04132.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius