Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 14 /09:35

Skaitytojo skundas. Keturių grūdų košėje – bjaurus radinys

Į Ikrauk.lt redakciją dėl nemalonaus radinio keturių grūdų košėje kreipėsi skaitytojas. „Šiaulių PLC „Saulės miestas“ esančioje „Rimi“ parduotuvėje pirkau keturių grūdų „Rimi“ koš...

Į Ikrauk.lt redakciją dėl nemalonaus radinio keturių grūdų košėje kreipėsi skaitytojas.

„Šiaulių PLC „Saulės miestas“ esančioje „Rimi“ parduotuvėje pirkau keturių grūdų „Rimi“ košę. Išviręs ją ir patiekęs ant stalo, pamačiau šlykščiai stulbinamą dalyką – kirmėles!

Esu labai nustebęs ir pasipiktinęs, kad „Rimi“ gaminiuose galima aptikti tokių radinių. Esu įsitikinęs, jog kirmėlės susiformavo ne pačioje dėžutėje, o ten, kur buvo į dėžutes išpilstytas produktas, nes supakuotoje dėžutėje nebūtų galimybė joms atsirasti ir daugintis.

Tai kyla klausimas, kur ir kokiomis sąlygomis laikomi produktai iki jiems atsirandant pakuotėse?“ – klausia skaitytojas.

Ikrauk.lt susisiekė su „Rimi“ aministracija. Gautas „Rimi Lietuva“ atstovės Ramintos Stanaitytės-Česnulienės spaudai komentaras.

Ačiū už informaciją. Iš karto patikrinome šios produkto pakuotes parduotuvėje ir sandelyje, pažeidimų neaptikome. Informavome gamintoją, tikriname toliau. Pirkėją kviečiame ateiti į prekybos centrą, kompensuosime jam patirtus nuostolius.

Dėl šių kruopų iki šiol nusiskundimų nesame gavę. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius