-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 01 07 /10:49

Skaitytojo skundas. Nesumeluotas gyvenimas Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos bendrabutyje

Į Ikrauk.lt redakciją kreipėsi skaitytojas Martynas, panoręs papasakoti apie gyvenimą bendrabutyje. „Kreipiuosi į jus norėdamas papasakoti, koks yra „nuostabus“ gyvenimas...

Į Ikrauk.lt redakciją kreipėsi skaitytojas Martynas, panoręs papasakoti apie gyvenimą bendrabutyje.

„Kreipiuosi į jus norėdamas papasakoti, koks yra „nuostabus“ gyvenimas bendrabutyje studento akimis. Esu pirmo kurso studentas ir įstojau mokytis į visų taip aukštinamą bei giriamą Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegiją, kuri neva pasižymi komfortiškais bendrabučiais.

Kaip ir buvo tikėtąsi, tai buvo papraščiausias burbulas. Papasakosiu jums, kaip yra iš tikrųjų su viltim, kad būsimi studentai tai pamatys ir nuspręs, ar tokiomis sąlygomis gyventi vis dar galima.

Pradėsiu nuo maisto ruošos virtuvėje – virtuvės tiesiog pasibaisėtinos, pilni kampai šiukšlių, užkimštos kriauklės, sudegusios bei neveikiančios dujinės viryklės. Ruošiant maistą tokiomis sąlygomis papraščiausiai gali dingti apetitas, o kas dar blogiau galėtų nutikti, tai pasigauti kokią nors ligą. Kita „itin maloni“ vietelė yra dušai. Na į dušus čia visai nepanašu, tai papraščiausia išvietė. Kai kuriuose dušuose nėra net čiaupų, tiesiog atvira šlanga kaip gyvuliams apsiplauti. Dušuose tvyro nežmoniškas tvaikas, kabinos tiesiog yra apsemtos nuo šiukšlių ir atliekų, dušuose nėra jokių užraktų, spynos tiesiog išimtos – jos vietoje stūkso atvira skylė. Paguoda ta, kad yra bent rankena.

Bendrabučiuose šiuo metu yra nepaprastai šalta, nors šildymo sezonas yra senai prasidėjęs. Radiatoriai šalti, dažnai susergu peršalimo ligomis, kurių gydymas kainuoja nemažus pinigus. Na ir pabaigoje pridursiu apie „spartųjį“ bendrabučio internetą. Trumpai ir aiškiai: geriau jau jo nebūtų. Internetas toks lėtas, jog norint pasitikrinti paštą, reikia laukti 15 minučių, ką kalbėti apie darbų, referatų rašymą reikalui esant. O už visą tai mes mokame pinigus. Tad, mieli studentai, prašau jūsų pagalvoti, ar sugebėsite išgyventi tokiomis sąlygomis“ – pataria skaitytojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius