Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 23 /16:21

Skaitytojo skundas. Per šalčius viešuoju transportu nukeliauti iki darbo – misija neįmanoma

Į Ikrauk.lt redakciją kreipėsi skaitytojas, panoręs pranešti apie Vilniaus viešojo transporto nepatogumus norint nukeliauti iki darbo. „Esu dirbantis žmogus, kuriam aktualu darbo...
A.Ufartas/BFL
A.Ufartas/BFL / BFL nuotr.

Į Ikrauk.lt redakciją kreipėsi skaitytojas, panoręs pranešti apie Vilniaus viešojo transporto nepatogumus norint nukeliauti iki darbo.

„Esu dirbantis žmogus, kuriam aktualu darbo vietoje būti laiku. Bet jau trečią rytą nuėjus į Vilniaus Naugarduko autobusų stotelę laiku sulaukti 73 autobuso nepavyksta. Pašalus 10–15 min. tenka išsikviesti taksi, kad laiku suspėtum į darbą.

Pirmą rytą nesulaukus autobuso, pagalvojau, sugedo (juk visko pasitaiko), antrą rytą nesulaukus, pamaniau, kad gal pasikeitė autobuso tvarkaraštis (bet oficialiame SĮ „Susisiekimo paslaugos“ pakeitimų nėra).

Kaimynai skundžiasi, kad 73 autobusas ir dienos metu dažnai stipriai nukrypsta nuo tvarkaraščio. Kažin kaip jaustis žmogui, kuris perka nuolatinį bilietą už 100 LT, o iš to naudos jokios, nes tenka kas rytą važinėti taksi? O tokių, kaip aš, ne vienas: kas rytą Burbiškių, Naugarduko, Vytenio stotelėse šąla po 3-7 žmones“, – pasakoja skaitytojas.

Ikrauk.lt redakcija gavo Vilniaus viešojo transporto optimizavimo poskyrio vadovo Kastyčio Lubio komentarą.

Dėkojame už informaciją. Paskutinėmis dienomis tikrai pasitaiko atvejų, kad viešasis transportas neišvažiuoja. Tam turi įtakos tai, kad ne visos transporto priemonės yra naujos, joms dažnai reikalingas remontas.

Tam, kad remonto darbai vyktų greičiau, išplėtėme remonto bazę bei pajungėme ir antrą troleibusų parką. Deja, kol kas to nepakanka, bet įmonė dirba visu pajėgumu.

Visgi tikimės, kad situacija kardinaliai pasikeis jau artimiausiu metu – bendrovė įsigijo 19 naujų autobusų, kurie netrukus pasirodys Vilniaus miesto gatvėse. Papildžius parką, paslaugų kokybė gerokai išaugs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius