-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 08 /16:22

Skaitytojo skundas. Prekybos centre pirktame kumpyje – pelėsio pėdsakai

Į Ikrauk.lt redakciją norėdama pranešti apie sugedusį kumpį kreipėsi skaitytoja Diana. „Nesuprantu, kiek kiek galima pardavinėti sugedusią mėsą? Mums tai jau ne pirmas kartas....

Į Ikrauk.lt redakciją norėdama pranešti apie sugedusį kumpį kreipėsi skaitytoja Diana.

„Nesuprantu, kiek kiek galima pardavinėti sugedusią mėsą? Mums tai jau ne pirmas kartas. Kumpis pirktas Vilniaus Akropolio „Maximoje“ 2013.12.29 d. su galiojimu iki 2014.01.03. Nufotografuotas tą patį vakarą: blizgus, lipnus ir su pelėsiu (ir dar „tinkamas vartoti“ 5 dienas)“ – pasakoja skaitytoja.

Ikrauk.lt redakcija susisiekė su „Maxima LT“ komunikacijos vadove Renata Saulyte. Gautas jos komentaras.

Apgailestaujame ir atsiprašome kliento už tai, kad vienoje iš mūsų parduotuvių jis įsigijo nekokybišką kumpį.

Sunku įvardinti priežastis, kaip parduotuvės vitrinoje galėjo atsirasti produktas ant kurio – pelėsio pėdsakai. Kumpio tinkamumo vartoti terminas nebuvo pasibaigęs, tad pelėsis ant produkto greičiausiai susidarė dėl temperatūros svyravimų. Šis produktas jautrus temperatūriniams pokyčiams. Produktą laikant šaltai, vėliau jį perkėlus į šiltesnes patalpas, glitimas ar pelėsis ant produkto gali susidaryti vos per kelias valandas. Abejojame, ar produktą pardavusi pardavėja, jį sverdama, nematė, kad produktas akivaizdžiai nekokybiškas. Tad gali būti, kad pelėsis ant kumpio susidarė klientui produktą jau įsigijus.

Nors siekiame prekiauti tik kokybiškais produktais – atidžiai sekti produkto tinkamumo vartoti terminus, laikymo sąlygas ir pan., vis tik tokių nemalonių atvejų pasitaiko. Tad įsigiję nekokybišką produktą, klientai turėtų nedelsiant kreiptis į  parduotuvės, kurioje produktą įsigijo, administraciją. Tuomet mes galime operatyviai išspręsti iškilusią problemą – kliento deramai atsiprašyti, suteikti jam galimybę įsigyti kokybišką produktą ir pan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius