Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 01

Skaitytojos skundas. Plungės viešasis transportas bilietams netaiko lengvatų

Į ikrauk.lt redakciją kreipėsi nuolatinių studijų studentė, šiuo metu studijuojanti Kaune. Mergina prisipažino, kad savo gimtajame mieste – Plungėje, naudodamasi viena iš...
Temos: 1 Transportas

Į ikrauk.lt redakciją kreipėsi nuolatinių studijų studentė, šiuo metu studijuojanti Kaune. Mergina prisipažino, kad savo gimtajame mieste – Plungėje, naudodamasi viena iš studento pažymėjimo privilegijų, t.y. nuolaida kelionėms visuomeniniu transportu, Plungėje šios nuolaidos niekada negauna. Nors studentei reiktų mokėti, tik pusę bilieto kainos, skaitytoja patikino, kad Plungėje ši privilegija negalioja.

„Pirmą kartą su šia problema susidūriau 2012 m. rudenį, kai autobuse manęs paklausė, kur studijuoju ir pareiškė, kad 50 proc. nuolaida autobuso bilietui Plungėje taikoma, tik ,„Žemaitijos kolegijos“ studentams. Kitą kartą, kuris buvo jau 2012 m. žiemą – išgirdau analogišką atsakymą. Prieš porą dienų t.y. 2013 m. birželio 26 d. buvau išjuokta Plungės autobuso vairuotojo, kad 50 proc. nuolaidą autobuso bilietui noriu pasinaudoti vasarą, nes, pasak vairuotojo, studento pažymėjimas negalioja vasarą, per atostogas bei savaitgalais“, – pasakojo mergina.

Studentė teigė, kad su panašia problema susidūrė ir jos 10-ies metų brolis, kuris ketino nusipirkti bilietą su pritaikytą mokinio nuolaida, tačiau vairuotojas teigė, kad tokia nuolaida vasarą nepriklauso.

Skaitytoja prisipažino, kad naudojantis tarpmiestinio viešojo transporto paslaugomis ir viešuoju transportu Kaune – tokių problemų nepasitaikė.

Ikrauk.lt susisiekė su UAB „Plungės autobusų parkas“ direktoriumi Rimantu Kmieliausku, kuris teigė negirdėjęs tokių atvejų, tačiau patikino, kad ši problema galėjo iškilti dėl neseniai į darbą priimtų vairuotojų. Įmonės direktorius užtikrino, kad greitu metu surengs susirinkimą, kurio metu vairuotojams bus dar kartą pakartota informacija, susijusi su keleiviams priklausančiomis nuolaidomis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius