-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 20

Skaitytojų skundas. Kryžiokų ir Balsių apylinkių gyventojų netenkina 76 maršruto autobuso važiavimo kryptys (Papildyta 2013-08-03) (video)

Ikrauk.lt redakciją savaitės pradžioje pasiekė net dviejų skaitytojų skundai dėl sostinėje įvykusios viešojo transporto reformos. Kryžiokų ir Balsių apylinkių gyventojai teigia,...
St. Balsių Mokykla
St. Balsių Mokykla

Ikrauk.lt redakciją savaitės pradžioje pasiekė net dviejų skaitytojų skundai dėl sostinėje įvykusios viešojo transporto reformos. Kryžiokų ir Balsių apylinkių gyventojai teigia, kad patiria nepatogumus dėl netinkamų 76 maršruto autobuso važiavimo krypčių.

Skaitytoja teigia, kad Kryžiokų gyventojų netenkina šiuo metu įvykdyta Vilniaus miesto viešojo transporto reforma. Buvo siųsti prašymai dėl 76 autobuso maršruto dalies trasos koregavimo, tačiau SĮ „Susisiekimo paslaugos“ ir Vilniaus miesto savivaldybės darbuotojai neatsiuntė jokio atsakymo.

Kryžiokų gyventojai jau daugiau, kaip 10 metų Vilniaus miesto savivaldybės prašo leisti viešąjį transportą per jų tankiausiai apgyvendintą teritoriją. Jie prašo  visomis savaitės dienomis nukreipti 76 autobus maršrutą: Ateities g. – Sakališkės – Bireliai (nuo stotelės „Verkių Riešė“) šiomis gatvėmis: Ragučio g., Balsių g., Bubilo g., Kryžiokų sodų 7-oji g., Užpalių g., Žaliųjų ežerų g., Sakališkių g., Pagubės g., Sakališkių g., Birelių g.

Š. m. birželio 12 d. buvo paskelbta, kad ir vasaros sezonu ir likusiu metu reisas važiuos pro stotelę „Balsių mokykla“, bet atėjus š. m. liepos mėn. 1 d. nesulaukė žadėto autobuso maršruto.

Skaitytojai kyla daug klausimų: ką savivaldybės ir susisiekimo paslaugų darbuotojai galėtų pasiūlyti Kryžiokų ir kitų apylinkių gyventojams? Kaip jiems pasiekti savo darbovietes ir po namus? Kokią alternatyvą jiems gali suteikti susisiekimo paslaugų ir savivaldybės darbuotojai?

„Kryžiokų centrinėje dalyje gyvena daugiau negu 10 tūkstančių gyventojų, bet nuolatinio viešojo transporto nesulaukiama“, – teigia skaitytoja.

Balsių ir jų apylinkių gyventojai jau 3 metus Vilniaus miesto savivaldybės ir SĮ „Susisiekimo paslaugos“ prašo pakeisti minėtojo maršruto autobuso kryptį, tačiau nei savivaldybė nei „Susisiekimo paslaugos“ neduoda jokio atsakymo.

Savaitės pradžioje Ikrauk.lt redakcija kreipėsi į SĮ „Susisiekimo paslaugos“, tačiau atsakymo iki šiol negavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius