-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 25

3 šokių seminarai ir galimybė šokti daugiatūkstantiniai miniai užsienyje!

3 šokių seminarai ir galimybė šokti daugiatūkstantiniai miniai užsienyje!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Marko Dance Show Project – tai renginys virtęs šokio Meka. Lapkričio 5 dieną, naktiniame klube COMBO šokis, judesys ir Tavo norai taps numeriu 1.

Kad ir kur beeitum, visada girdi muziką ir jauti ritmą. Kad ir ką begalvotum, mintys žengia šokio žingsniu. Kad ir kiek beieškotum, judesys pateikia geriausius sprendimus. Kad ir ką besakytų kiti, esi priklausomas šokiams. Nesvarbu, Tu mėgėjas ar profesionalas, svarbiausia, kad dievini šokį ir be jo nematai ryškiausių spalvų, nejauti pikantiškiausių skonių ir neišgyveni stipriausių jausmų. Vienykimės!

Marko Dance Show Project – išskirtinė galimybė visiems Lietuvos šokėjams parodyti savo meilę šokiams bei išmokti judesio įmantrybių iš profesionalių kolegų. Tavęs laukia visa šokio abėcėlė, pradedant žingsnių technika ir baigiant aistra laisvai judėti ant scenos.

Šiemet Marko Dance Show Project atsiskleis kitoje erdvėje, kitomis spalvomis ir dar ryškesniu veidu. Specialios dekoracijos, netikėtas dviejų scenų pateikimas leis pasijusti taip, lyg būtum muzikinio klipo žvaigždė. Tačiau tai ne tik nepakartojama vizija!

Louis Warning ruošia tris šokių seminarus, kurie taps Tavo bilietu į šlovės olimpą. Sudalyvavęs visuose trijuose seminaruose, įrodęs, kad Tu esi šokis ir nebijai to parodyti daugiatūkstantiniai miniai, gausi išskirtinę galimybę pasirodyti kartu su KEVIN LYTTE, lapkričio 20 dieną, Amsterdame vyksiančiame koncerte! Tai tavo šansas atsidurti žvaigždžių gretose!

Išskirtinė pompastika ir netikėtumu pulsuojanti aplinka, geriausi diskšokėjai ir RnB virtuozai, kvapą gniaužiančios staigmenos ir milžiniškos galimybės! Visa tai laukia Tavęs Marko Dance Show Project. Ateik ir įsirašyk į šokio istoriją!

2009 OFFICIAL VIDEO: www.youtube.com/watch?v=Kws_oQFxOCA ✸ Interneto puslapis: www.mdsp.lt ✸ Facebook: www.facebook.com/danceshow?v=wall
VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius