-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 05

Alytaus laukia grandiozinis Egidijaus Dragūno šou

Iki renginio dar likusios dvi savaitės, bet „SEL Super Show" organizatoriai jau dabar suka galvas, kaip sutalpinti visus norinčius.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Iki renginio dar likusios dvi savaitės, bet „SEL Super Show" organizatoriai jau dabar suka galvas, kaip sutalpinti visus norinčius. Alytaus arenos lankomumo rekordas, net skaičiuojant nuo senųjų Alytaus sporto rūmų pastatymo dienos, jau pasiektas ir gerokai peržengtas. Vargu, ar tokios fenomenalios sėkmės Alytuje galėjo tikėtis pats Egidijus Dragūnas bei renginio organizatoriai.

Lapkričio 19 d. Alytaus arenoje vyksiantis grandiozinis SEL Super Show, minėsiantis grupės SEL 19 metų sukaktį, bus įrašytas į Dzūkijos istoriją. Brangiausias Pietų Lietuvos istorijoje, beveik penktadalį milijono litų kainuojantis šou pasižymės ir kaip daugiausiai lankytojų sulaukęs koncertas Dzūkijos žemėje.

Pirmas tūkstantis bilietų buvo parduotas mažiau nei per savaitę. Bilietų platintojo reitingų lentelėse pagal bilietų pardavimus SEL Super Show aplenkė tokias pasaulinio lygio super žvaigždes kaip Jean Michel Jarre, HURTS, Lenny Kravitz ar RAMMSTEIN ir iš karto šoktelėjo į pirmąją vietą. Likus dviems savaitėms iki renginio atidaromos paskutinės įmanomos sėdimos ir stovimos vietos. „Dėl garso, šviesos ir vaizdo technikos gausos, dalį Alytaus arenos parterių turėsime atitverti akustinėmis užuolaidomis ir kitomis konstrukcijomis, todėl turime ribotą galimybę sėdimoms vietoms", - sakė renginio organizatoriai.

„Vien scena, kurią sumontuosime Alytaus arenoje, bus apie 200 kv.m. Tai daugiau kaip pusė Alytaus Rotušės aikštės", - juokavo organizatoriai pabrėždami, kad reta pasaulinio lygio žvaigždė, koncertavusi Lietuvoje, yra lipusi ant tokio dydžio scenos. „Pasiruošiamieji ir technikos montavimo darbai prasidės dar renginio išvakarėse. Moderniausią įrangą koncertui atgabens net keli sunkvežimiai. Mes planavome turėti apie 4000 žiūrovų, bet laikui bėgant pastebėjome, kad suplanuotų vietų neužteks, todėl išnaudosime Alytaus areną maksimaliai suteikdami galimybę įspūdingą šou pamatyti dar didesnei auditorijai", - teigė organizatoriai.

„Kiekvienas SEL koncertas - tai žingsnis pirmyn. Su kiekvienu pasirodymu mes vis tobulėjame ir vis daugiau energijos atiduodame savo gerbėjams. O gimtadienis ypatinga šventė, todėl sukūrėme visiškai naują pasirodymų koncepciją, kurią ir pristatysime Alytaus arenoje. Labai džiaugiuosi, kad galėsiu koncertuoti naujoje arenoje Alytuje, kur dar nesame buvę. Noriu pakviesti visus Alytaus ir kitų miestų gyventojus. Visi susirinkę lapkričio 19 dieną Alytaus arenoje bus pirmieji išvydę grandziozinį pasirodymą iš naujos SEL koncerinės programos. Kviečiu atvykti ir pamatyti tai, ko dar nesate matę" - ragino E.Dragūnas.

Neužmirštamo šou metu skambės paskutinio albumo „Aš kaip žąsis" hitai, geriausios visų laikų SEL dainos ir kitąmet pasirodysiantį albumą reprezentuojantis visiškai naujas singlas „Aš žiūriu į tave, pasauli", kuris jau netrukus pasieks radijo stotis. Prieš Egidijui Dragūnui su kompanija užlipant ant scenos, SEL pasirodymą apšildys grupės G&G Sindikatas narys Pushaz. „Renginio trukmė 3 valandos, kurios tikrai neprailgs, įspūdžių užteks ilgam, o jūs prašysite „pakartoti", - pažadėjo Egidijus Dragūnas, tuo pačiu visiems primindamas, kad po SEL Super Show koncerto visų gerbėjų laukia oficialiame tęsinyje, kuris vyks Alytaus naktiniame klube „Čikaga".

Egidijui Dragūnui talkins gyvo garso muzikantai, šokėjai, pritariantys vokalai ir per 30 kitų aptarnaujančio personalo asmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius