Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 07

Andrius Mamontovas krikštys Alytaus miesto teatro salę

Grupės „Foje" įkūrėjas ir vienintelis pastovus narys, šiuo metu - solo muzikantas, aktorius, fotografas ir prodiuseris, „Gatvės muzikos dienos" sumanytojas ir vedlys, susišlavęs kelias dešimtis prestižiškiausių muzikos, teatro ir kino apdovanojimų, 2010 metais gavęs Ordino „Už nuopelnus Lietuvai" medalį Andrius Mamontovas po ilgokos pertraukos trumpam grįžta į sceną.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Grupės „Foje" įkūrėjas ir vienintelis pastovus narys, šiuo metu - solo muzikantas, aktorius, fotografas ir prodiuseris, „Gatvės muzikos dienos" sumanytojas ir vedlys, susišlavęs kelias dešimtis prestižiškiausių muzikos, teatro ir kino apdovanojimų, 2010 metais gavęs Ordino „Už nuopelnus Lietuvai" medalį Andrius Mamontovas po ilgokos pertraukos trumpam grįžta į sceną. Gruodžio mėnesį naujoje Alytaus miesto teatro didžiojoje salėje Andriaus Mamontovo naujo albumo premjera.

„Elektroninis Dievas“ - taip vadinsis netrukus pasirodysiantis Andriaus Mamontovo albumas, kuriame ir nauja Kalėdinė daina. „Elektroninis dievas" - ne tik albumo, bet ir vienos jame skambančios dainos pavadinimas. „Ta daina tikrai nebus pati populiariausia. Žinau, kad kai kurios kitos dainos publikai patiks labiau. Pavadinimas atspindi šių dienų aktualijas. Dievas dabar kur yra? Ekrane, kompiuterio monitoriuje," - sakė A.Mamontovas.

„Žmonės kuria, kai nebegali tylėti. Kaip yra pasakyta: jeigu gali nerašyti, tai ir nerašyk. Aš tuo principu vadovaujuosi: kol galiu nerašyti, tai ir nerašau. Jeigu neturiu ką pasakyti, tai ir nenoriu šiaip tuščiažodžiauti ar kažką kalbėti, kad palaikyčiau tęstinumą. Tai būtų neteisinga. Tiesiog yra dalykų, kurie mane paliečia, ir apie tai parašau dainą. Kurti - tai ne kankintis, o atvirkščiai - išsilaisvinti. Kai parašai dainą, pajunti palengvėjimą, nes išreiškei tam tikrą mintį, jausmą ar idėją, kuri tave spaudė, beldėsi kažkur viduje, ir tau pagaliau pavyko atidaryti duris ir, ačiū Dievui, tai išėjo,"- teigia Andrius Mamontovas.

Albumo premjera Alytuje

„Diskoholikai" nenustoja stebinti. Kurį laiką kokybiškų renginių štilį išgyvenantis Alytus - atsigauna. Balandį audringas ir nepamirštamas grupės „G&G Sindikatas" gyvo garso koncertas. Lapkritį Alytaus arenoje artėjantis grandiozinis SEL Super Show. Gruodį „Diskoholikai" pakvies į žymiausių Andriaus Mamontovo perlų ir naujų kūrinių įspūdingą koncertą. „Susitinkam prieš Šv. Kalėdas gruodžio 15 d. Alytaus miesto teatro naujoje didžiojoje salėje, kamerinėje erdvėje pasisemti šilumos," - sakė A. Mamontovas ir renginį organizuojanti komanda „Diskoholikai“.

Netilps visi norintys

„Mes daug diskutavome, kur turėtų groti Andrius. Bet pasirinkome akustikos perlu vadinamą Alytaus teatro didžiają salę. Tobula akustika ir jaukumas priimant sprendimą nugalėjo. Andriaus Mamontovo gyvo garso koncertas bus pirmasis galingas naujos Alytaus teatro salės koncertinis krikštas. Nė neabejojame, kad albumo premjera bus pažymėta pribloškiančiais įspūdžiais su moderniausiais garso, šviesos ir video sprendimais," - sakė „Diskoholikai". „Salė talpina vos 500 žiūrovų, todėl jau dabar aišku, kad visų norinčių tiesiog neturėsime kur sutalpinti. Bilietai šluojami net nepradėjus reklamuoti renginio," - paminėjo bilietus platinančios bendrovės atstovė.

„Diskoholikų“ informacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius