-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 02 15

Ar tu žinai, kas yra Meilė? (nuotraukos)

Šv. Valentino vakarą savanorių organizacija „Stebuklų projektai“ Vilniaus Profsąjungų rūmuose susirinkusių žiūrovų širdis šildė nauju projektu „Kas yra Meilė?“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Šv. Valentino vakarą savanorių organizacija „Stebuklų projektai“ Vilniaus Profsąjungų rūmuose susirinkusių žiūrovų širdis šildė nauju projektu „Kas yra Meilė?“. Pasitelkę teatrą, muziką bei šviesos efektus projekto iniciatoriai mėgino atkreipti žiūrovų dėmesį į šį klausimą ir priversti susimąstyti, ką Meilė reiškia kiekvienam iš mūsų.

„Mūsų pasirodymo tikslas buvo priversti kiekvieną čia atėjusį pagalvoti, kas iš tiesų yra Meilė, nes visi lyg ir žino, bet, vargu, ar kas galėtų paaiškinti. Niekas nebesusimąsto, kas yra Meilė ir ką ji reiškia mūsų gyvenimuose, – paklausta, kokia buvo spektaklio idėja, kalbėjo scenoje pasirodžiusi Agnė. – Pasirodymu mes neatsakėmė į klausimą, kas iš tiesų toji Meilė, tačiau tai ir nebuvo mūsų tikslas. Norėjome viso labo užduoti šį klausimą garsiai,“ – tęsė ji.

Žiūrovai ne tik turėjo galimybę gerėtis scenoje vykusiu šokio spektakliu, skambėjusia muzika bei įspūdinga scenografija, tačiau ir patys buvo įtraukti į pasirodymą – daliai jų buvo įteiktos degančios žvakelės, kiti prie spektaklio prisidėjo padėdami aktoriams kurti bendrą atmosferą.

Stebuklų projektai – tai pelno nesiekianti, tačiau kūrybiškai nusiteikusius žmones vienijanti organizacija, savo pasirodymais siekianti įkvėpti bei skatinanti svajoti. Organizacijos veikla neapsiriboja kūrybiniais pasirodymais – dalyviai rengia įvairaus pobūdžio mokymus ir kursus, kurių metu skatina žmones visapusiškai tobulėti.

Tekstą parengė: Viktorija Navickaitė Fotografijos: Manto Černiausko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius