Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 29

Beata Nicholson pristatė naująjį 2012–ųjų metų „Šeimos kalendorių“ (nuotraukos)

Senieji metai palydimi su imbieriniais sausainiais ir karštu vynu kvepiančiomis šv. Kalėdomis, o Naujieji – pradedami atvertus naujo kalendoriaus lapą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Senieji metai palydimi su imbieriniais sausainiais ir karštu vynu kvepiančiomis šv. Kalėdomis, o Naujieji – pradedami atvertus naujo kalendoriaus lapą. Knygų autorė, televizijos laidų vedėja ir kulinarė Beata Nicholson šįvakar pristatė antrąjį šeimos laiko planavimui skirtą kalendorių „Šeimos kalendorius 2012“. Lietuvoje iki šiol tokio kalendoriaus dar niekas nebuvo išleidęs, nors užsienyje tokio tipo leidiniai gyvuoja ir yra populiarūs žymiai ilgiau.

Šių metų kalendorius nuo pernykščio skiriasi naujais receptais. Pernai Beata Nicholson dalinosi keksiukų gamybos būdais, o šiemet kalendoriuje galima rasti 12 pagrindinių patiekalų receptų. Žinoma Lietuvos kulinarė savo kalendoriuje kiekvieną mėnesio dieną padalino į 4 stulpelius, kuriuos kiekvienas šeimos narys galės užpildyti įrašęs savo planus. Esą tai palengvins tiek asmeninio, tiek ir šeimos bndravimui skirto laiko planavimą.

Beata Nicholson džiaugėsi gausiu į pristatymą susirinkusiu svečių būriu ir jo dalyvius vaišino savo gamybos patiekalais, kurių receptais dalinosi anksčiau išleistose receptų knygose.

Vytauto Pilkausko nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius