Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 30

„Bootie Halloween“ su šokėjais virš galvų!

Spalio 30d. Menų fabrike „Loftas“ įvyko antrasis ilgai lauktas Bootie vakarėlis.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Nuotraukos: Kafkis de Eima

Penktadienį Menų fabrike „Loftas“ įvyko antrasis ilgai lauktas „Bootie“ vakarėlis, „BOOTIE Halloween“ su epiniu mashup kultūros propaguotoju GO HOME PRODUCTIONS (UK) ir gyvo vaizdų miksavimo pionieriais ADDICTIVE TV (UK).

Pasaulyje mashup (Lietuvoje juokais vadinami „plaktainiai“) – klestinti tendencija, gimusi San Franciske ir užvaldžiusi didžiųjų miestų šokių aikšteles. „Mashup bootleg“ – tai klubiniai performansai, kuriuose įmanoma viskas. Jų esmė – dviejų ir daugiau muzikinių ar vaizdo kūrinių miksavimas vienu. BOOTIE vakarėliai garsėja savo persirengimo kultūra. Čia įvertinami geriausią „mashupą“ iš savęs padarę personažai.

Apie 23 val. 30m min. į menų fabriką „Loftas“ pradėjo rinktis žmonės, savo apdarais stebindami aplinkinius. Vakarėlio aprangos kodas buvo „plaktainių“ helovinas. Dauguma žmonių paisė aprangos kodo ir atrodė tikrai įspūdingai. Merginos virto nuotakomis ir net moliūgėliais, o vyrai puošėsi jūreivio kepurėmis ir juokdarių kostiumais, buvo ir tokių, kurie vaikščiojo su žemę šluojančiais gigantiškais baltais kailiniais. O žiūrovai, kurie galbūt neturėjo laiko pasiruošti vakarėlio aprangos kodui, ar nesugalvojo kaip, čia pat vietoje galėjo gauti helovino makiažą visiškai nemokamai.

Žmonėms sparčiai renkantis prie pulto pasirodė Dj Mamania. Nieko nelaukdami, žmonės atsidavė muzikai ir pradėjo šokti. Vienu metu žiūrint į minią buvo galima pagalvoti, kad jau pasirodė taip ilgai lauktos vakaro žvaigždės „Go Home Productions“ ir „Addictive TV“.  Dj Mamania eilinį kartą įrodė, kad yra tikras profesionalas ir sugeba puikiai įaudrinti publiką.

Menų fabriko „Loftas“ komanda vakarėliui buvo pasirengę. Visi darbuotojai buvo apsirengę įspūdingais kostiumais ir pasirūpinę puikiu makiažu. Taip pat puikioje vietoje buvo įrengta VIP ložė, norėjusiems renginį stebėti ramiau. Labiausiai vakarėlio metu žmones stebino šokėjai šokantys virš jų galvų.

00.30 val. scenoje pasirodė „Lofto“ šeimininkas Viktoras Diawara su įspūdingu kostiumu ir makiažu. Jis pranešė, kad belaukiant svečių scenoje pasirodys visa Menų fabriko komanda su žiūrovams paruošta programa. Nusileidus žaliai uždangai, pasigirdo legendinės grupės „Queen“ daina „We Will Rock You“. Tuo metu su mikrofonu rankose scenoje pasirodė šokėjas, apsirengęs kaip Freddie Mercury. Žmonių rankos kilo į viršų ir šokiai tapo visai nevaldomi. Skambėjo visiems žinomos geriausios dainos, o pakaitomis scenoje pasirodę šokėjai publiką užvedė dar labiau.

Šiek tiek po 1 val. scenoje pagaliau pasirodė ir vakaro žvaigždės. Po trumpo pristatymo „Go Home Productions“ ir „Addictive TV“ pradėjo šokdinti puikiai įaudrintą publiką. Ekrane keitėsi įvairių filmų ir animacinių filmukų ištraukos, vienu metu net pasirodė lietuviški žodžiai: „Labas, Vilniau“, o muzikos stiliai buvo taip keičiami, kad daugelis tikrai niekada nebuvo pagalvojęs, kad tai gali taip gerai skambėti. Kurį laiką publika buvo nurimus, nes buvo pavargusi nuo šokių, tačiau nuo to atmosfera netapo nuobodi. Buvo galima stebėti profesionaliai rodomas vaizdo projekcijas ir tiesiog judėti į ritmą.

Vėliau publika atsigavo ir pašėlę šokiai su moliūgėliais, jūreiviais ir kitais personažais tęsėsi iki ryto.

VIDEO: Blondie Vs. The Doors - Rapture Riders

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius