Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 23

Dalyvauk konkurse „Mano didelės, storos, lietuviškos Joninės“ ir laimėk puikius prizus

Artėjant Joninių šventei, lietuviams dovanojančiai ilgąjį trijų dienų savaitgalį, ikrauk.lt skelbia konkursą skaitytojams – kviečia pasidalinti pasakojimais apie tai, kaip atš...

Artėjant Joninių šventei, lietuviams dovanojančiai ilgąjį trijų dienų savaitgalį, ikrauk.lt skelbia konkursą skaitytojams – kviečia pasidalinti pasakojimais apie tai, kaip atšventė Jonines, fotografijomis iš skirtingų Joninių šventimo renginių, vaizdo įrašais.

Joninių tradicijų Lietuvoje – apstu: laužai, vainikai, paparčio žiedai... Fiksuokite viską, pasakokite savo įspūdžius, aprašykite šventes ir nepamirškite pridėti vaizdo medžiagos.

Savo informaciją redakcijai siųskite adresu ikrauk@15min.lt arba įkraukite patys, portalo viršuje paspaudę mygtuką „Skelbti naujieną“.

Jūsų istorijų laukiame iki antradienio, birželio 25 d. Net trys geriausiu įspūdžių autoriai laimės po dvi puikias leidyklos  „Obuolys“ knygas.

Nugalėtojams atiteks įspūdingo storumo „Šerloko Holmso ir daktaro Džono H. Vatsono istorijos“ – tai pilnas romanų ir apsakymų rinkinys, kurį patvirtino pats autorius Arthuras Conanas Doyle'is. Antroji knyga – „Sibirietiškas auklėjimas“ – Italijoje bestseleriu tapusi knyga apie nepamirštamą vaikystę nusikaltėlių bendruomenėje šiais metais virto Gabriele Salvatores juosta, kuri buvo  filmuojama ir Lietuvoje kartu su mūsų aktoriais ir garsiuoju Johnu Malkovichiumi.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius