2010 11 10

Dar savaitė ir šunelis liks be namų

Vis daugiau žmonių bėga iš Lietuvos, tikėdamiesi rasti geresnį gyvenimą. Tačiau daugelis jų išvykdami palieka sudaužytas širdis tų, kurie moka mylėti besąlygiškai.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Pastaruoju metu vis daugiau žmonių bėga iš Lietuvos, bėga nuo krizės, tikėdamiesi rasti geresnį gyvenimą. Galbūt teisingai daro, ne man spręsti, tačiau daugelis jų išvykdami palieka sudaužytas širdis tų, kurie moka mylėti besąlygiškai.

Retas kuris išvykdamas pasiima ir savo keturkojį augintinį. Galbūt nežino, kad tai padaryti labai lengva: vykstant į didžiąją dalį Europos Sąjungos šalių užtenka skiepų ir mikroschemos, vykstant į Didžiąją Britaniją, Airiją ar Švediją reikia daugiau laiko ir procedūrų, tačiau viskas įmanoma. Vykstant į pastarąsias šalis be skiepų ir mikroschemos reikia titro (t. y. kraujo tyrimas), kurį reikia pasidaryti prieš pusę metų. Žinant apie išankstinį išvykimą tai įmanoma padaryti, tačiau daugelis sprendimą išvykti priima netikėtai...

Taip nutiko kalytei, kurios vardu ir rašau šį straipsnį. Tai jauna, apie dviejų metukų labradoro mišrūniukė, su kuria mes susipažinome Klaipėdos gyvūnų globos namų „5 pėdutės“ rengtoje „Geriausio draugo parodoje“. Į renginį kalytę atvedė jos jauna šeimininkė tikėdamasi rasti savo draugei namus. Daugelis aikčiojo iš susižavėjimo spindinčiu šunytės kailiu, gražia laikysena, puikiu kūno sudėjimu, tačiau nė vienas neturėjo galimybės priglausti ją savo namuose.

Laikas bėga, po savaitės jos šeimininkai jau išvyksta į užsienį, o mergaitė dar nerado šeimos, norinčios priglausti ją savo namuose. Žinom, kad daugelis ieško šunyčio, baiminasi į šeimą priimti jau suaugusį šunį, tačiau daug dirbantiems, vyresnio amžiaus ar tiesiog kantrybės neturintiems žmonės šitoks jau namie gyventi mokantis ir jau paaugęs, bet dar labai jaunas šuo kaip tik labiausiai tinkamas.

Jeigu nori suteikti šiam šuneliui manus, kreipkis į Vitaliją numeriu 8 673 50029 arba rašyk el. paštu karina916@inbox.lt.

Iš patirties žinau, kad šunelis tau atsidėkos už suteiktą antrą šansą ;)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius