Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 13

Dominykas Vaitiekūnas ir Mantas Jankavičius – du dainininkai, savo jėgas išbandę ir kino industrijoje

Šį kartą nusprendžiau paanalizuoti, mano nuomone, dviejų labai įdomių žmonių gyvenimus ir pasiekimus.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šį kartą nusprendžiau paanalizuoti, mano nuomone, dviejų labai įdomių žmonių gyvenimus ir pasiekimus. Turbūt maža dalis lietuvių nežino, kas toks Mantas Jankavičius ir didesnė dalis, kuri dar nesusipažinus su Dominyku Vaitiekūnu.

Manto biografijoje galime pamatyti, jog jis dainuoti pradėjo labai anksti, įstojęs į Vilniaus konservatoriją, kurioje 4 m. mokėsi groti trombonu. Tuo pat laiku dainavo grupėje „La Vita“ ir su ja išleido albumą. Iš jos pasitraukus vienam nariui, nutarė pradėti solinę karjerą.

Kalbant apie Dominyką, jis taip pat paliko savo gimtąjį Panevėžį ir sparnus pakėlė į sostinę. Čia kabinosi į aktorystės studijas. Ieškant panašumų, Dominyko vienas didžiausių pasiekimų grupė „Liūdni slibinai“, kuri jau gyvuoja 3 metus. Labai tikiuosi, jog ši grupė neiširs ir Dominykui neteks pradėti solinės karjeros.

Prisiminkime 2006 m. LTV šokių projektą „Lietuvos šokių dešimtukas“. Jo nugalėtoju, kartu su Izabele Romanovaite, tapo būtent Mantas. Ne paslaptis, kad šiuo metu vykstančio projekto „Šok su manim“ vieni iš favoritų Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė.

Kalbant ir ieškant panašumų, nepraslysta pro akis ir tai, kad šie du vyrukai nėra patys aukščiausi, bet tai netrukdo būti tarp geriausių ir mylimiausių moterų rate. Abu vyrai nelinkę į atviravimus apie savo asmeninį gyvenimą. Gal tai raktas į populiarumo viršūnę?

Ir pabaigai... Vienas iš jų puikus dainininkas, kuris savyje atrado nuostabaus aktoriaus dalelytę, kitas vienas geriausių jaunosios kartos aktorių, turintis Dievo dovaną dainuoti. Ar jie nepanašūs? Primenu, kad net gyvenimas juos suvedė į vieną mums gerai žinomą filmą „Tadas Blinda“. Mantas, kaip tikras profesionalus aktorius, atliko Blindos vaidmenį, o Dominykas filme buvo geriausias ir ištikimiausias jo bičiulis.

P.S. Sausio 8 dieną vyks nauji populiariosios muzikos apdovanojimai M.A.M.A. („Muzikos asociacijos metų apdovanojimai“), kuriuose dėl metų alternatyviosios muzikos grupės vardo kovos Dominyko „Liūdni slibinai“, o metų atlikėju pretenduoja tapti Mantas. Palaikom šiuos vaikinus ir linkime didžiausios sėkmės jų kūrybinėje veikloje...

Žinoma, Manto kraitis ir patirtis didesnė nei Dominyko, bet juk viskas prieš akis. Svarbiausia nepasiduoti, neperdegti ir likti ištikimam savo principams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius