Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 23

Dovanojame draugus

Dovanojame draugus naktinio dangaus juodumo kailiu, auksinių žvaigždžių vaiskumo akimis ir mažytėmis širdutėmis, kurios ieško dėl ko plakti.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sako, kad tik šunys yra ištikimi draugai, o katės – kiekviena sau. Manau taip sako tie, kas neturėjo niekada draugo katino ar katės. Iš tikrųjų retas katinas mėgstą vienatvę, dažniausiai jie taip pamilsta savo šeimininką, kad visur sekioja iš paskos, visada ateina užjausti, kai tau bloga, surinks tavo ašaras, pakels nuotaiką glaustydamasis ir murkdamas, ar net išgydys kai tu sirgsi... O ko norės mainais – tik trupučio kantrybės, švelnumo ir meilės.

Viena gražią pavasario dieną graži juoda katė pagimdė 4 mažus juodus pūkų kamuoliukus. Gimė jie vienos įmonės teritorijoje, kur ta katė 3 metus sau laimingai gyveno, buvo maitinama gerų įmonės darbuotojų. Tačiau katei pastojus buvo pasakyta – mažylių ten augančių matyti nepageidaujama... Todėl vos mažyliam suėjo 2 mėnesiai, jie laikinai apsigyveno pas mus.

Keturi maži juodi kačiukai ieško dabar šeimininkų. Skubiai ieškome šeimininkų, nes namuose ilgai laikyti negalime, todėl kad ten auga dar 4 nuosavi katinai.

Taigi kačiukai yra 4: dvi mergaitės ir du berniukai – mergaitės ilgom juodom garbanom, o vaikinukai elegantiškai prilaižytais juodais kailiukais.

Visi katukai nukirmėliuoti, išmaudyti, iššukuoti ir paskiepyti.

JEI KAČIUKAI PAVERGĖ JŪSŲ ŠIRDĮ, SKAMBINKITE LAURAI TELEFONU 8 675 53777 ARBA RAŠYKITE laykarma@yahoo.pl.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius