-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 16

Dr.Who klubinėtojai sulaukė „TABAMI“ su Erica Jennings ir Viktoru Wee Diawara

Šeštadienio vakarą „Tabami“ su Erica Jennings ir Viktoru Wee Diawara Klaipėdos klube „dr.Who“ priminė visiems gerai žinomas paskutinių kelių dešimtmečių dainas. Stebinanti hitų gausa pakėlė nuotaiką žiemojančiai Klaipėdai.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Šeštadienio vakarą „Tabami“ su Erica Jennings ir Viktoru Wee Diawara Klaipėdos klube „dr.Who“ priminė visiems gerai žinomas paskutinių kelių dešimtmečių dainas. Stebinanti hitų gausa pakėlė nuotaiką žiemojančiai Klaipėdai.

Naktinėti mėgstantys klaipėdiečiai į klubą rinktis pradėjo apie 1 val. Vėlyvas vakaras startavo su Justin Beat, kuris išjudino pirmuosius šokėjus. Kokteiliais prie baro besivaišinančių mažėjo, visi plūdo į šokių aikštelę. Po valandos prabangiame „dr.Who“ klube jau buvo pilna šokančių.

Kaip tik tada pasirodė E.Jennings, vilkinti žaliu elegantišku paltu, ir gerai nusiteikęs Wee. Pradėjus skambėti Estelle „American boy“, kurią savaip interpretavo E.Jennings, minia pradėjo šėlti. Nustebino tai, kad vakaro eigoje grojo labai įvairūs kūriniai: Depeche Mode „Sweet dreams“, Michael Jackson „Beat it”, Pink „Get the party started”,  Rihanna „Only girl”, AC/DC „Highway to hell”, Kool & the gang „Celebration”, Calvin Harris „Acceptable in the 80s” ir kiti kelių dešimtmečių hitai.

Teigiamai nuteikę klubo lankytojus Erica Jennings ir Viktoras Diawara sceną paliko 3 val. „No DJs” programa žavi tuo, kad joje skambėjo skirtingų stilių kūriniai iš skirtingų dešimtmečių, todėl ši programa gali įtikti įvairų muzikinį skonį turinčiai publikai.

Nuotraukos: Domas Lukauskas.

Daugiau rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius