-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 27

E.Dragūnas „Sel“ koncerto metu su vilniečiais sveikinosi rusiškai (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą sostinėje nuaidėjo galybę žmonių pritraukęs grupės „Sel“ koncertas su Egidijumi Dragūnu priešakyje.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ketvirtadienio vakarą sostinės „Pramogų banko“ salėje nuaidėjo galybę žmonių pritraukęs grupės „Sel“ koncertas su Egidijumi Dragūnu priešakyje. Kiek ilgiau nei valandą trukusio koncerto metu publika kartu su grupe traukė geriausias Sel’o dainas iš naujojo bei seniau išleistų albumų, mėgavosi įspūdingų vaizdo projekcijų bei lazerių šou kuriamu įspūdžiu.

Dar prieš E.Dragūnui pasirodant scenoje žiūrovai jau šėlo visa gerkle skanduodami „Egi, Egi“, o šiam pasirodžius gerbėjai buvo netikėtai nustebinti – atlikėjas su publika pasisveikino rusų kalba. Toks jo poelgis žiūrovų sutiktas dviprasmiškai – salėje susirinkę rusakalbiai bei dalis šią kalbą suprantančių klausytojų tokį pasisveikinimą priėmė ovacijomis, tačiau rusiškai nešnekantys gerbėjai liko nepatenkinti: „Kodėl rusiškai? Ką jis čia šneka?“ – kiek sumišusios suprasti E.Dragūno žodžius mėgino besibūriuojančios merginos.

Paklausyti E.Dragūno atliekamų dainų susirinko apstu klausytojų, o, kaip paaiškėjo koncerte, „Sel“ gerbėjų gretose esti ne tik jaunimas, bet ir vyresnio amžiaus žmonės. „Sel“ pasiklausyti atvyko ir ne vienas žinomas visuomenei veidas – čia sukiojosi ištikimas E.Dragūno draugas Darius Katinas, „Freaks on Floor“ vokalistas Justinas Jarutis, grupės „Olialia pupytės“ merginos, televizijos prodiuseris Justinas Milušauskas, Nijolė Pareigytė, Radži bei kiti.

Pats E.Dragūnas noriai ir aktyviai bendravo su publika reguliariai išreikšdamas nepasitenkinimą šios aktyvumu: „O dar kažkas mano, kad aš pinigus lengvai uždirbu...“ – po raginimų palaikyti muzikantus dar aktyviau replikavo jis. Pastaruoju metu gerais darbais vis labiau garsėjantis vokalistas ir koncerto metu nepamiršo deklaruoti vertybių: „Vaikai, nevalgykit narkotikų“, – net kelis kartus į publikos gretose šokusį jaunimą kreipėsi dainininkas.

Gerbėjų atsiliepimai pasibaigus koncertui skambėjo vienareikšmiškai: „Jau tris metus klausau „Sel“, išmokiau jo klausyti ir savo draugus. Nepraleidžiu nė vieno jo koncerto, nesvarbu, kuriam Lietuvos mieste šis vyktų – jau turiu bilietą į koncertą Palangoje. „Sel“ yra „Sel“ – jis žino, ką daro, ir daro gerai“, – komentavo ištikimas E.Dragūno klausytojas Tomas. „Šitas koncertas nerealus! Nustebau, kad Egis taip gerai moka dainuoti gyvai – nesitikėjau, kad turi išties gerą balsą ir nenusidainuoja. Puikiai praleidom laiką!“ – tikino koncerte šėlęs Rolandas.

Po koncerto susirinkusieji toliau kaito klubo organizuotoje diskotekoje. Artimiausias grupės „Sel“ koncertas numatomas jau šiandien Ukmergės miesto šventėje.

Irmanto Gelūno / 15min.lt nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius