Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 10

Ella Tatarinova pristatė naują žiemos kolekciją (nuotraukos)

Trečiadienį Vilniuas senamiestyje įvyko dizinerės Ellos Tatarinovos mados namų „Femmes Fatales“ atidarymas ir naujos žiemos kolekcijos pristaytmas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Žiema

Trečiadienį Vilniuas senamiestyje įvyko dizinerės Ellos Tatarinovos mados namų „Femmes Fatales“ atidarymas ir naujos žiemos kolekcijos pristaytmas.

Naujoje E. Tatarinovos kolekcijoje vyrauja rudi, mėlyni, juodi ir rusvai žalsvi atspalviai. Visa kolekcija itin moteriška ir kelia lengvumo, švelnumo bei minkštumo įspūdį. Dizainerė rinkosi šifono, kašmyro audinius, bei šinšilos, audinių ir sabalo kailius.

Renginyje dalyvavo šimtas kviestinių svečių, tarp kurių galėjome išvysti Mantą Petruškevičių, Ingą ir Aivarą Stumbrus, verslininkus Ireną Marozienę ir Marių Gelažniką, aktorę Nijolę Narmontaitę, pedagogę Eiridą Daukšienę ir galybę kitų garsių žmonių. Vienas svarbiausių svečių šį vakarą buvo Austirjos grafienė Catherine Baguenault.

Ne ką mažiau pošnus įžimias žmonėmis buvo ir pats podiumas. Naujausią dizinerės kolekcejiją pristatė tokios garsios moterys kaip Natalija Bunkė, Danguolė Stachura ir Asta Valentaitė, kurias publika pasitiko gausiais plojimais ir susižavėjimo šūksniais.

E. Tatarinova savo kolekciją paskyrė prieš tris savaites Kijeve gimuisai savo anūkei.

Nuotraukos Jurgitos Žaromskytės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius