-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 01

„Facebook“ ar „One.lt“?!

Šiuolaikinių internautų bendravimo priemonė „One.lt“ arba kaip mėgsta juokauti jaunimas „Oniukas“ įsigijo nemaža potencialą turintį konkurentą „Facebook“. Akivaizdu, kad „Facebook‘e“ daugiau linksmybių, didesnis pasirinkimas, bei galimybė bendrauti su visu pasauliu, tačiau ištikimiausi „One.lt“ gerbėjai tikrai nepaliks savo dirbtinių sielos veidrodžių – forumiukų likimo valiai. Nesvarbu, kad tie ištikimiausieji abejotinai ar yra įžengę į paauglių amžiaus grupę.

Šiuolaikinių internautų bendravimo priemonė „One.lt arba kaip mėgsta juokauti jaunimas „Oniukas įsigijo nemaža potencialą turintį konkurentą „Facebook. Akivaizdu, kad „Facebook‘e“ daugiau linksmybių, didesnis pasirinkimas, bei galimybė bendrauti su visu pasauliu, tačiau ištikimiausi „One.lt“ gerbėjai tikrai nepaliks savo dirbtinių sielos veidrodžių – forumiukų likimo valiai. Nesvarbu, kad tie ištikimiausieji abejotinai ar yra įžengę į paauglių amžiaus grupę.

Ir kas galėtų pagalvoti, kad pagrindiniai „One.lt“ pasiekėjai yra vaikai, kurie paslapčia, o gal ir ne, iš savo tėvelių telefonų, suvilioti įvairiausio plauko pasiūlymų siunčia po 2-5 litus į „One.lt“ savininkų iždus. Būtent dėl tokių mokesčių už nieką ir orginalumo trūkumo, vyresnieji „One.lt“ nariai po truputi šalinasi iš šio portalo.

Ir kas iš to? Ogi „One.lt“ net neraudonuodamas kopijuoja „Facebook“ pliusus.

Juokinga, kai pagalvoji, kad „One.lt karalystei pritrūko orginalumo, juk tokių gudručių taurės turėtų būti perpilditos jo. Be to už tokius mokesčius paslaugų kokybė tikrai turėtų jei neaplenkti, tai bent jau susivienodinti su „Facebook‘o“, o vyraujanti situacija toli gražu nėra tokia.

Aišku, būtų naivu tikėtis, kad „Facebook“ iš savo portalo nedaro „biznio“, tačiau jei jie ir daro, tai daro tai labai taikliai.

Taigi šią „neprilygstamą“ kovą kolkas laimi „Facebook“ rezultatu 0:1.

Taip ir toliau „Facebook“, „One.lt“ taip lengvai nepasiduos!!! Ar ne??!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius