-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 28

„Glamour night su „Audi A6“: moteriška elegancija bei griežtas vyriškumo etalonas (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą „Moller Auto Vilnius“ AUDI centre įvyko ne tik naujojo AUDI A6 modelio, bet ir šio sezono mados pristatymas. Tad čia buvo galima pasigėrėti ne tik galingais automobiliais, bet ir pasisemti idėjų kaip stulbinančiai atrodyti romantišką vakarą, kaip paplūdimyje ar tiesiog gatvėje atkreipti praeivių dėmesį.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ketvirtadienio vakarą „Moller Auto Vilnius“ AUDI centre įvyko ne tik naujojo AUDI A6 modelio, bet ir šio sezono mados pristatymas. Vyrai galėjo džiaugtis ne tik galingomis mašinomis, bet ir gražiaisiais modeliais. Moterys taip pat nebuvo nuskriaustos – šį vakarą kiekviena galėjo pasisemti idėjų kaip stulbinančiai atrodyti romantišką vakarą arba kaip paplūdimyje ar tiesiog gatvėje atkreipti praeivių dėmesį.

Šį vakarą savo kolekcijas pristatė „Jaeger London“, „Etam Lingerie“ bei „Je t‘aime“ salonai. Taip pat pasidalinti stiliaus idėjomis nepraleido galimybės ir ekstravagantiškų aksesuarų kūrėja Anna Mois, kuri renginio eigoje pasirodė pasipuošusi viena iš savo vienetinių skrybėlių.

Lengvumas, elegancija, šilkas, prabanga – visa tai užvaldė šios vasaros aprangą. Nuo šortų iki maudymosi kostiumėlių, nuo vėjyje lengvai plėvesuojančių suknelių iki nepriekaištingų vakarui skirtų suknių.

Šią vasarą į madą sugrįžo ne tik spalvos, bet ir dryžiai bei įvairios ornamentinės formos. Pasirinkusi maksi ilgio suknelę tikrai neprašausite pro šalį, nes šį sezoną mini keičia maksi ilgis. Ir bendrai tariant, šį sezoną labai madingos įvairios suknelės – juk jos tikras moteriškumo simbolis. Tačiau, jeigu nemėgstate jų – ne bėda. Galite suknelę pakeisti į kombinezoną ar į flare stiliaus kelnes, kurios tiks ne tik prie oficialios darbo dienos aprangos, bet ir prie kasdieniškų marškinėlių. Bendrai, šį vasaros sezoną madingi lengvi audiniai, tokie kaip šilkas, medvilnė. Lengvai krentanti suknelė ir plačiakraštė skrybėlė – tai viskas ko reikia, kad atrodytumėte madinga.

Nors Lietuvoje orai nežada jokios vasaros, bet vis tiek jau svajojame apie paplūdimį bei pašėlusias jūros bangas. O kaip paplūdimio sezonas be maudymosi kostiumėlio? „Etam Lingerie“ šį vakarą pristatė madingiausius maudymosi kostiumėlius. Vientisi, be petnešėlių ar įvairiais ornamentais puošti maudymosi kostiumėliai šią vasarą „užvaldys“ visą paplūdimį. O kad nebūtų vėsu einant iki išsvajotosios jūros, galite išmaniai apsigaubti klubus plačia skara – tai lyg maksi ilgio sijonas, o kartu ir puikus priedas prie maudymuko.

Nuostabaus grožio vakarinė suknelė – visų moterų svajonė, o idėjų kaip ši suknelė turi atrodyti buvo pasisemti iš Dianos Nevedomskytės pristatytų vakarinių suknelių kolekcijos. Juoda, ilga, lengvo audinio suknelė – puikus sprendimas ypatingam vakarui.

Nebuvo pamiršti ir vyrukai. Šį sezoną vyrų garderobe taip pat madingi minkšti audiniai, tokie kaip medvilnė ar šiek tiek griežtesnė vilna.

Gerą renginio nuotaiką visą vakarą palaikė dainininkė Eva su trimitininku Žilvinu Kupmiu.

Nuotraukos: Vytautas Pilkauskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius