Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 23

Grupė „Arbata“ kviečia kartu sutikti Naujuosius

Dešimt metų gyvuojanti grupė „Arbata“ vis dar nepaliauja stebinti nuotaikinga, linksma ir užvedančia gyva muzika.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Arbata

Dešimt metų gyvuojanti grupė „Arbata“ vis dar nepaliauja stebinti nuotaikinga, linksma ir užvedančia gyva muzika.

Grupė per savo gyvavimo laikotarpį grojo vienoje scenoje su tokiais pasaulinio lygio atlikėjais kaip „Electric Light Orchestra“ ir rusų roko grandais Mumiy Troll. Yra įrašiusi dainas su Alina Orlova ir Egle Sirvidyte.

2009 metų Radiocentro apdovanojimuose grupė „Arbata“ su daina „Aguona“ nominuota geriausios dainos apdovanojimui. Grupė grojo įvairiuose festivaliuose:  „Be2gether“, „GaDi“, „Roko naktys“,  „A.LT“ (alternatyvios muzikos apdovanojimai).

Grupė yra išleidusi tris albumus: 2006 „Linkėjimai tau“ ir 2008 „Molekulių džiaugsmui“, 2011 „SOS“. Žmonės, mėgstantys gyvą muziką, visada laukiami koncertuose, kurių metu atsiveria tikras grupės veidas. Galbūt kažkur ir kažką girdėjote apie mus, visgi geriau vieną kartą išgirsti ir pamatyti koncerte…

Taigi labai visus kviečiame į Naujametinį koncertą. Juk žinote tą jausmą, kai atrodo, kad neturite kur švęsti naujųjų metų? Nesinori vėl švęsti namuose žiūrint žiburėlius? Siūlome jums alternatyvą, kuri tikrai geriau nei televizijos žiūrėjimas. Tai Naujieji metai su grupe „Arbata“, bare „Bix“ Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius