-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 09

Grupės „Smokie“ turą Lietuvoje baigė pasirodymas Vilniuje

Šį šeštadienį Vilniaus „Pramogų arenoje“ savo gerbėjus pasveikino legendinė Anglijos grupė „Smokie“. Susirinkusius gerbėjus grupė džiugino ne tik savo dainomis ir energija, o...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Šį šeštadienį Vilniaus „Pramogų arenoje“ savo gerbėjus pasveikino legendinė Anglijos grupė „Smokie“. Susirinkusius gerbėjus grupė džiugino ne tik savo dainomis ir energija, o jiems tai padaryti padėjo ir Vilniaus simfoninis orkestras.

Grupės lyderis Martin Bullard dėkojo vilniečiams už šiltą priėmimą, o juokais užsiminė ir apie saulėtą ir karštą šių dienų orą, kuris pasitiko muzikantus atvykus į Vilnių. Linksmas jam pasirodė ir mūsų kalboje padėką reiškiantis žodis „ačiū“. Kelis kartus jį ištaręs M. Bullard pamėgdžiojo ir čiaudėjimo garsą.

Viso koncerto metu aktyviai žiūrovus šėlti kvietė būgnininkas Mick McConnell. Jis šoko užsilipęs ant būgnų, ragino sustingusius žiūrovus linksmintis. Ir muzikanto pastangos nenuėjo per niek – salė išsijudino. Drąsiausi, kaip paprastai buvo vaikai: jie šokius pradėjo pirmieji. Vėliau prie mažųjų koncerto dalyvių prisijungė ir suaugusieji.

Tai buvo paskutinis šiais metais „Smokie“ koncertas Lietuvoje. Anksčiau jie dar buvo pasirodę Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Nuotrauka - iš tinklapio zmones.lt archyvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius