-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 10

Gyvenimas „TARP“

Birželio mėn. 11d., 18.00 val. Kultūros ir sporto centre „Girstutis" Kauno choreografijos klubas „Studija M" ir TV projekto „Tu gali šokti" choregrafai Lina Puodžukaitė ir Marijanas Staniulėnas pristatys šokio spektaklį „TARP".
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 „Tarp“
Birželio mėn. 11d., 18.00 val. Kultūros ir sporto centre „Girstutis" Kauno choreografijos klubas „Studija M" ir TV projekto „Tu gali šokti" choregrafai Lina Puodžukaitė ir Marijanas Staniulėnas pristatys šokio spektaklį  „TARP".

,,TARP" – tai unikalus šokio spektaklis, pastatytas pagal lietuvių liaudies pasakos „Eglė – Žalčių karalienė" motyvus. Vienoje scenoje susiduria du skirtingi šokio stiliai: šiuolaikinis/modernus ir gatvės šokis. Šie skirtumai susijungia vieningos meninės išraiškos sintezėje ir kuria įsimintiną bei vidinius pasąmonės klodus jaudinantį reginį.

Šokio spektaklyje nagrinėjama gyvenimo „TARP" idėja – gyvenimo tarp dviejų kultūrų, tarp šeimų, tarp skirtingų požiūrių į gyvenimą. Stengiamasi atskleisti, kodėl staiga išsilaisvinusi mūsų dvasia tuoj pat kelia sparnus skrydžiams, o permainų, naujovių, savęs išbandymo siekiams, kūrybiniams ieškojimams egzistenciniai namai kartais tiesiog per maži. Choreografai auditorijai užduoda klausimą: kiek asmeninės laimės ir saugumo reikia paaukoti dėl pažinimo, galimybės save realizuoti ir laimės?

Kauno choreografijos klubas „Studija M"  siekia skleisti žinią apie šiuolaikinį scenos meną, ugdyti įvairiapusę jaunimo kūrybinę raišką ir skatinti naujų šokio meno reiškinių plėtrą Lietuvoje. Šiuo metu „Studija M"  jungia skirtingų šokio stilių menines idėjas, buria profesionalius choreografus, siūlo aktyvią ugdomąją veiklą norintiems šokti ar siekiantiems profesionalios šokėjo karjeros. Choreografai ne tik puoselėja aukštą šokio atlikimo kultūrą, bet rengia socialines – edukacines programas, bei dalyvauja įvairiuose tarptautiniuose projektuose. Klube dėstomi tokie šokių stiliai kaip hip-hopas (popping, locking, house, old school, new style hip-hop technikos), break dance, šiuolaikinis/modernus šokis, baletas. Nuolat vyksta džiazinio šokio, kompozicijos ir improvizacijos seminarai, na o klubas jungia apie 200 šokio mylėtojų ir profesionalų bei maloniai kviečia prisijungti naujų šokio meno vėjų ištroškusius gerbėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius