-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 11 28

Jubiliejinis Tomo Petreikio šokių studijos pokylis nepaliko abejingų (nuotraukos)

Tomo Petreikio šokių studija paminėjo savo 20-ąjį jubiliejų. Į pokylį susirinko studijos šokėjai, mokytojai ir draugai, savo pasirodymu visus sužavėjo ir svečiai iš užsienio – Arūnas Bižokas bei Katusha Demidova.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Studijos

Tomo Petreikio šokių studija lapkričio 27 dieną, penktadienį, viešbutyje „Crowne Plaza“ paminėjo savo dvidešimtąjį jubiliejų.

Į pokylį susirinko studijos šokėjai, mokytojai ir draugai. Vakaro vedėjais tapo šokių mokytoja Ramūnė Lenkauskaitė, vėliau nominuota ir studijos balsu, bei Gintaras Mikalauskas – studijoje šokantis drauge su savo žmona. Studijos vadovas Tomas Petreikis, sveikindamas visus prisiminė, kad pirmojoje šokių grupėje buvo penkiasdešimt žmonių, o dabar galima pasidžiaugti, kad jų padaugėjo net iki 1700.

Šventė prasidėjo visų bendru jubiliejiniu šokiu, skirtu Tomo Petreikio studijai. Šoko mokytojai ir dauguma mokinių, niekas neliko abejingas. Skambant gyvai muzikai ir dainuojant Rasai Kaušiūtei, įvairiausio amžiaus svečiai šoko lėtą valsą, sambą, tango, rumbą, kvikstepą ir kitus šokius, dalijosi puikiomis nuotaikomis ir šypsenomis. Galima buvo išvysti ne tik porinius šokius, bet ir nuotaikingą linijinį kaubojišką šokį, kurį mokiniai šoko be mokytojų pagalbos.

Vakarui įsibėgėjus, savo šokį mokiniams ir vadovui padovanojo šokių mokytojai. Jų tango buvo palydėtas gausiausiais plojimais, akivaizdu, kad mokiniai be galo myli ir palaiko savo mokytojus, taigi šokis buvo pakartotas ir vėl susilaukė ovacijų. Po mokytojų tango visi pakėlė taures už tai, jog studija gyvuotų dar ne vienus metus.

Vakaro apdovanojimai buvo teikiami ne tik studijos mokytojams, bet ir ištikimiausiems mokiniams bei rėmėjams. Žurnalistui Jauniui Matoniui buvo padėkota už studijos populiarinimą žiniasklaidoje. Padėkas Tomui Petreikiui pradėjo Lietuvos sportinių šokių mokyklos atstovė ponia Gražina, o tada sveikinimus tęsė mokiniai, nešdami glėbius gėlių, deklamuodami eiles ir entuziastingai dainuodami „Ilgiausių metų“. Taip pat atvyko ilgamečiai studijos gerbėjai iš Latvijos, Tomą Petreikį pasveikinę net keturiomis kalbomis ir padovanoję rausvą paršelį-taupyklę.

Vėliau šoko svečiai iš užsienio – Arūnas Bižokas bei jo partnerė Katusha Demidova ir Amerikos šokių čempionai Michaelas Malitowskis ir Joanna Leunis. Linksmybės tęsėsi iki pat vidurnakčio.

T.Petreikio studija turi kuo didžiuotis – per dvidešimt gyvavimo metų čia išugdyta daug nuostabių šokėjų, o veikla ir toliau sėkmingai tęsiama. Viena studijos mokinė taikliai pastebėjo, kad ši studija nėra vien šokių, tai – gyvenimo būdo mokykla.

Įkrauk.lt taip pat sveikina Tomą Petreikį ir visą jo studiją su gražiu jubiliejumi ir linki sėkmės.

Reporeterė Laura Bojarskytė

Nuotraukų autorė Aušra Vekterytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius