Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 03

Kalytė ieško gyvenimo draugo

Ši kalytė ieško gyvenimo draugo, kuris jokiu būdu nepririštų prie būdos. Ji labai vertina žmogaus dėmesį. Be galo meili ir atsidavusi, labai mikliai supranta, kas galima, o kas...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Ši kalytė ieško gyvenimo draugo, kuris jokiu būdu nepririštų prie būdos. Ji labai vertina žmogaus dėmesį. Be galo meili ir atsidavusi, labai mikliai supranta, kas galima, o kas ne. Kalytė apie trejų metų amžiaus, labai gyvybinga ir žaisminga, nors kartu sugeba būti labai santūri. Puiki sargė - pati pirma apkiauksi pro šalį einančius kaimynus, nors ir nėra nė vieno užpuolusi.

Visi, kas su ja susipažįsta, negali atsistebėti jos meilumu, supratingumu ir atsidavimu. Ji niekada negrauš šlepečių, neterš nei namie, nei savo teritorijoje, jei turės galimybę nubėgti kur toliau. Visada pasitiks energingu uodegos mojavimu ir džiaugsmingu strykčiojimu. O jei dar ir galvą galės pasidėti ant kelių, iš akių suprasi, kad niekada neturėjai geresnio draugo.

Ieško namų, kuriuose bus mylima - nesvarbu, ar žmogus vienišas - bus geriausia ir ištikimiausia kompanionė; ar šeima su mažais vaikais - bus tiek vaikų, tiek tėvų džiaugsmas. Retai kada pasitaiko sutikti tokį šunį, su kuriuo praleidęs kelias valandas suprastum, kad visą laiką tik šito šuns ir laukei. Skiepyta ir sterilizuota.

Skambinkite tel. 8 685 33730 (Saulenė)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius