Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 05

Kauniečius džiugino jausmingas Aleksandro Malinino pasirodymas (nuotraukos)

Lapkričio ketvirtąją Kauno „Žalgirio arenoje" Aleksandro Malinino gerbėjai turėjo puikią galimybę išvysti savo mylimą dainininką.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Lapkričio ketvirtąją Kauno „Žalgirio arenoje" Aleksandro Malinino gerbėjai turėjo puikią galimybę išvysti savo mylimą dainininką. Rusijos romansų karaliumi tituluojamas atlikėjas dainavo ne tik seniai žinomis kūrinius, bet ir nustebino dainomis iš naujojo albumo „Aš skelbiu Jums meilę".

Visame pasaulyje pripažintas romansų atlikėjas Aleksandras Malininas su publika bendravo labai šiltai, laidė linksmus juokelius, privertusius kvatoti visą salę. Ne kartą juokėsi, jog neįsigijusieji jo naujojo albumo pasigailės. Taip pat pasakojo atsiminimus iš vaikystės, kaip mama jam septynmečiui nupirko gitarą, ir išmokęs groti tris akordus, buvo pats šauniausias savo kieme.

Koncerto metu skambėjo tokios dainos kaip „Berega", „Zabava", „Paručik golicyn", „Chrani tiebia synok", taip pat mylimiausia atlikėjo daina apie trumpą vasaros naktį, meilę. Baigus skambėti „Darogaj dlinuju" , visa salė aidėjo nuo audringų aplodismentų, o A.Malininas nustebęs padėkojo: „Ačiū. Nesitikėjau... Bet dabar bus dar geriau!" O žiūrovams šaukiant „Bravo", nusijuokė" Ot,užsivedė".

Vėliau dainininkas prakalbo apie herojus, užsiminė, pats norėjęs tokiu būti. Juokėsi, tapęs švilpiku, nors aplinkiniai sakydavo „Nešvilpauk, pinigų nebus". Po šių žodžių suskambo energingas švilpavimas.

Pasibaigus koncertui žiūrovai dar ilgai plojo Rusijos romansų karaliui, o šis susirinkusiems dėkojo už nuoširdumą, šypsenas, kantrybę, gėles, pajuokavo, kad jų šiandien buvo labai daug, nors gerbėjai A.Malininui ir jo kolegoms įteikė tik kelias puokštes.

Nuotraukų autorė Lina Pankratjevaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius